Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Slip vibrator

Een slip vibrator of ook wel panty vibrator past perfect in je slipje. Vaak zijn ze op afstand bedienbaar en kan je je laten verwennen in het openbaar door jouw partner.

Wat zijn Slip vibrators of vibrerende slipjes?

Zoek je iets spannends dan wil je dit weten!

Een Slip of panty vibrator is een vaak licht gebogen kleine vibrator die in je slipje glijdt en tegen je clitoris rust. Je kunt dan met een afstandsbediening de controle zelf in handen hebben of deze doorgeven aan je partner die de vibrator kan bedienen.

Het beste vibrerende slipje voor jou

Met verschillende vormen van bedienen en uiterlijk kun je gemakkelijk verdwalen in de wereld van panty-vibes.

Trillende slipjes met afstandsbediening worden bediend met een afstandsbediening die binnen een bepaald bereik verbinding maakt met de vibe. Dus als je partner de afstandsbediening heeft, moet hij meestal ergens tussen de 3-10 meter bij je in de buurt zitten om de trillingen goed te bedienen. Als je een groter bereik wilt, is een APP gestuurd vibrerend slipje misschien de betere optie.

Als je de voorkeur geeft aan interne stimulatie, zijn er ook producten als Lovense Lush 3 of andere vibratie eitjes. Wil je beiden dan raden we Lovense Dolce aan.

De meeste vibrerende slipjes zijn voor vrouwen, maar als je een penis hebt en mee wilt doen aan de panty-vibrator rage, is er geen reden waarom je geen vibe in je broek of boxershort kunt laten glijden en je partner je lid laat kietelen wanneer je zijn op pad. Denk bijvoorbeeld aan We-Vibe Bond.