Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69.-
Discreet verzonden en bezorgd

Happy SALE!🌸  Korting tot wel 60%


filters

Masturbator

Masturbator kopen – met of zonder vibratie?

Dan heb je een ruime keuze bij Miss Steel!

Masturbators zijn voor mannen wat dildo’s of vibrators zijn voor vrouwen. En deze zijn er ook met of zonder vibraties. Afhankelijk van je voorkeuren zijn deze ook met een extra zuigend effect.
Daarnaast zijn er eikel vibrators. Een bijzonder populair model met vibraties voor de eikel is de Fun Factory Cobra Libre Masturbator. Het extra zachte materiaal van het innovatieve speeltje wikkelt zich zachtjes om de eikel, terwijl de twee fluisterstille motoren onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend, waardoor volledig nieuwe soorten effecten ontstaan. Maar er zijn ook talloze masturbators waarin je masturbeert met een beweging, die veel te bieden hebben van stimulerende noppen tot zuigende effecten en met vibraties.

Masturbators voor hem bij Miss Steel

Of het nu gaat om Tenga, Fleshlight of Lovense – onze ruime online shop heeft een gevarieerde selectie van hoogwaardige en mooi gevormde masturbators die niets te wensen overlaten. Als je eenmaal het model van je keuze hebt gevonden, kan het plezier beginnen. Maar vergeet geen glijmiddel op waterbasis. Dit zorgt voor nog meer glijden en een prettiger gevoel bij het gebruik van masturbators. Doe gewoon een beetje glijmiddel op je penis en het solo-avontuur kan beginnen. Bestel nu eenvoudig en discreet masturbators of eikel vibrators online!