Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

Koop Clitoris Gel bij Miss Steel

De Clitoris Gel wordt gebruikt om de ervaring van het voorspel te versterken als nooit tevoren met een actuele crème. Breng gewoon een beetje aan tijdens het voorspel, speelgoedspel of solospel en Enjoy the Ride!

Kijk welke clitoris gel het beste bij jou past

Clitoris gel is een product dat speciaal is ontworpen om de gevoeligheid van de intieme zone te vergroten en seksuele opwinding te verbeteren. De gel is ontworpen om de bloedstroom naar de klit te verhogen, waardoor het gebied gevoeliger wordt en meer opgewonden raakt. Dit kan leiden tot intensere orgasmes en meer plezier tijdens seksuele activiteit.

Hoe gebruik je het?

Het gebruik van deze gel is eenvoudig en gemakkelijk. Breng een kleine hoeveelheid van de gel aan op de clitoris en masseer deze zachtjes in. Binnen enkele minuten zou je een tintelend gevoel moeten voelen dat aangeeft dat het product werkt. Het effect kan enkele minuten tot enkele uren aanhouden, afhankelijk van het type product dat je gebruikt.

Welke types zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten gels op de markt, elk met hun eigen unieke ingrediënten en eigenschappen. Sommige bevatten natuurlijke ingrediënten zoals menthol of arginine, terwijl andere synthetische ingrediënten kunnen bevatten. Het is belangrijk om de ingrediëntenlijst te controleren en te kiezen voor een gel die bij jouw persoonlijke behoeften past. Deze gel is een veilig en effectief product dat kan helpen om de passie en opwinding in je seksleven te vergroten. Het kan worden gebruikt als onderdeel van voorspel of als een manier om seksuele activiteit te verbeteren.