Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Wat zijn penispompen?

Penispompen zijn cilinders die je over je penis heen schuift. Door de zuigende en pompende werking worden de bloedvaten in de penis groter. Zo kan er meer bloed naar de zwellichamen stromen. Het resultaat is een grotere en hardere penis. Een aantal modellen hebben zelfs een dubbele werking, omdat ze ook als masturbator te gebruiken zijn. In combinatie met een speciale glijmiddel kan de penispomp jouw eikel stimuleren. Dit zorgt voor dat heerlijke blowjob gevoel.

Voor wie is een penispomp geschikt?

De penispomp werkt perfect voor elke man die (tijdelijk) een maatje meer wil. Hoe vaker je de pomp gebruikt, hoe beter het blijvende effect is. De pompen zijn ook een uitkomst voor mannen met erectieproblemen. Slechte bloedcirculatie kan de oorzaak van de klachten zijn en dat is dus iets wat de penispomp verhelpt. Verder is de penispomp een fijne tool om mee te masturberen. Met de handmatige pomp bepaal je zelf het niveau van de stimulatie en zuigkracht. Je kunt rustig beginnen en dit steeds weer opvoeren tot je gewenste niveau.

Hoe gebruik je een penispomp?

Smeer eerst een flinke dosis glijmiddel over je penis en de rand van de penispomp. Plaats daarna de koker over de penis, totdat deze aan de basis komt. De pomp bedien je met de knijpbal, zodat hij vacuüm gaat zuigen. Let op: we raden je aan om de penispomp niet langer dan twintig tot dertig minuten te gebruiken. Wil je langer van je harde penis genieten? Draag dan een cockring om de erectie te verlengen.

Penispomp kopen bij Miss Steel

Een penispomp kopen gaat snel en makkelijk bij Miss Steel. Je hebt je pomp al binnen 24 uur in huis, nadat je de bestelling hebt geplaatst. Heb je vragen voordat je bestelt? Stel deze in de chat of mail naar klantenservice@misssteel.nl.

Penispomp voor een nog hardere en grotere erectie koop je op MissSteel.nl ✔ Discreet verpakt ✔ Snelle levering ✔Uitgebreid Assortiment ✔ Achteraf betalen.