Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

Penis sleeve

Ben je onzeker over de maat van je penis? Of willen jij en je partner gewoon ervaren hoe de seks met een maatje meer is? De penis sleeve is leuk om dat mee te proberen. Je schuift hem makkelijk om de penis om je partner een extra gevuld gevoel te bezorgen. De penis sleeve is ook verkrijgbaar met ribbels, noppen of levensechte aderen.

Maak jouw Penis langer of dikker! (of geribbeld)

Ontdek de Penis Sleeve

Een penis sleeve, ook wel een penishuls of penis verlenger genoemd, is een van de vele speeltjes die een man om zijn gereedschap kan doen. Dit type seksspeeltje doet qua uiterlijk een beetje denken aan een dildo. Anders dan bij een dildo is een penis sleeve hol van binnen, zodat de man zijn penis naar erin kan schuiven. De penis wordt op die manier verlengd of verdikt met een aantal centimeter. Een penishuls kan zo een goedkoop alternatief zijn voor dure medische ingrepen of pillen. Penis sleeves komen in verschillende texturen, kleuren, vormen en maten

Voordelen van Penis Sleeves

Mensen gebruiken peniskokers of sleeves om veel verschillende redenen. Ze hebben een aantal voordelen voor zowel de drager als de ontvanger.

Penis Sleeves met textuur zijn een leuke manier om het dagelijkse spel spannender te maken, of dat nu met een partner is of voor solo-pleziersessies.

Een getextureerde penis sleeve heeft noppen aan de binnenkant die extra stimulatie voor de drager kunnen bieden, terwijl de bultjes en ribbels aan de buitenkant opwindende sensaties voor de ontvanger kunnen creëren tijdens seks.

Ook Vibrerende penis sleeve brengen wat sfeer in je spel. Naast hun verleidelijke texturen, leveren vibrerende peniskokers of sleeves aangename tintelingen aan de schacht van de penis waar jij en je partner van kunnen genieten.

Naast het verhogen van de stimulatie, zijn sommige penis sleeves ontworpen om de penis volledig te bedekken om het gevoel voor de drager te verminderen. Dit klinkt misschien contraproductief, maar ze zijn erg handig als je moeite hebt om hard te blijven of te vroeg klaarkomt. Een peniskoker vermindert de gevoeligheid, zodat het je kan helpen jouw dromen van een wederzijdse climax waar te maken.

Ten slotte zijn penisverlengstukken geweldig voor fantasiespel! Met een penis verlenger kun je een langer, dikker of ander vorm hebben. Dit maakt ze geweldig voor rollenspellen of fantasiescenario’s.