Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Glijmiddel waterbasis

Een glijmiddel op waterbasis gebruik je bij een siliconen sextoy. Dit glijmiddel zal namelijk jouw siliconen sextoy niet beschadigen.

Glijmiddel waterbasis

Glijmiddel op waterbasis is een van de meest populaire soorten glijmiddelen die beschikbaar zijn. Ze worden vaak gebruikt tijdens seksuele activiteiten. Het belangrijkste voordeel van dit glijmiddel op is dat het gemakkelijk beschikbaar is. Daarnaast kan je het gebruiken in combinatie met verschillende soorten condooms en seksspeeltjes.

Een ander belangrijk voordeel van dit glijmiddel is dat het gemakkelijk afwasbaar is en geen vlekken achterlaat op uw lakens of kleding. Je kan het ook gebruiken in combinatie met andere soorten glijmiddelen, zoals siliconen glijmiddel, waardoor u de voordelen van beide soorten kunt ervaren.

Het glijmiddel is ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid, omdat het geen irriterende stoffen bevat. Zelfs op de gevoelige lichaamsdelen, zoals de genitaliën en de anus, gebruik je het zonder irritatie of ongemak te veroorzaken. Dit zorgt ervoor dat je je kan focussen op de sensatie die je ervaart door het gebruik.

Het is echter belangrijk om te weten dat glijmiddel op waterbasis sneller kan opdrogen dan andere soorten glijmiddelen, waardoor het mogelijk is dat u het tijdens de seks opnieuw moet aanbrengen. Het kan ook minder geschikt zijn voor langere sessies van seksuele activiteit of voor gebruik in water, zoals tijdens een douche of bad.

Kortom, glijmiddel op waterbasis is een veilige en effectieve optie voor mensen die op zoek zijn naar extra glijmiddel tijdens seksuele activiteiten. Het is gemakkelijk afwasbaar. Je kan veilig worden gebruiken op gevoelige huid. En is compatibel met verschillende soorten condooms en seksspeeltjes. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat je het opnieuw moet aanbrengen tijdens de seks. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.