Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Prostaat massager

De prostaat massager is speciaal ontworpen en gemaakt om de P-spot te stimuleren. Je hoeft nu niet meer langs een massagesalon voor een happy ending. Ervaar de opwinding bij jou thuis met een prostaat massager.

Ontdek Prostaat stimulatie!

Wat is een prostaat massager?

Dit is een anale sekstoy voor mannen en bedoeld om de prostaat mee te masseren. De prostaat massager herken je aan de bol op de kop en kromme schacht. Door de gebogen schacht bereikt de toy makkelijk de prostaat. De toy wrijft tegen de prostaat als hij goed is ingebracht. De inwendige massage van de P-spot zorgt bij elke man voor een heerlijk hoogtepunt. Op deze manier kun je zelfs klaarkomen zonder dat je de penis aanraakt.

Voor wie is een prostaat massager?

Alle mannen die van anale stimulatie houden kunnen dit product gebruiken. Maar ook voor de mannen die dat speciale gevoel van een P-spot massage willen ervaren. De prostaat ligt op ongeveer vijf centimeter diepte in de anus. Als je een vinger inbrengt, voel je aan de kant van de buik een bobbel die ongeveer net zo groot is als een walnoot. Hou je van anale toys? Bestel dan zeker de prostaat massager voor in je toys collectie.

Vibrators en dildo’s zijn vooral bekend als seksspeeltjes voor vrouwen. Maar ook voor mannen is er een ruim aanbod aan dildo’s of vibrators! Naast unisex speeltjes, zoals anaalpluggen of anaalkettingen, die mannen natuurlijk ook kunnen gebruiken, zijn prostaatvibrators, prostaatstimulatoren of prostaatdildo’s een bijzondere traktatie!

Welke varianten van de prostaat massager kun je kopen?

Bij Miss Steel koop je een prostaat massager die zowel met als zonder vibraties werkt. Er zijn ook varianten die zowel intern als extern je prostaat masseren. Een speeltje zoals de Svakom Vick Neo stimuleert zelfs gelijktijdig het perineum. Dat is het gebied tussen het scrotum en de anus.

De anale toys die alleen de anus en prostaat masseren hebben een breed uiteinde aan de onderkant. Dat zorgt ervoor dat de prostaat massager niet in de anus verdwijnt. Dat is wel een fijn idee toch? Om nog meer stimulans te ervaren, zijn er prostaat massagers die ribbels, noppen of andere gekke vormen op de schacht hebben. Dat voel je echt als je de toy inbrengt dankzij het masserende effect.

Prostaat speeltjes zijn er vibrerend en niet vibrerend. Als je niet van vibraties in je kont houdt maar wel de stimulatie. Dan kies je voor een speeltje zonder vibraties als de Nexus Helix Syn. Houd je wel van de stimulatie en vibraties dan zijn hier ook tal van speeltjes voor. Veel verkocht is de Svakom Vick Neo met App controle. Deze is trouwens ook geschikt voor haar.

Prostaatvibrators moeten voorzichtig worden ingebracht met veel glijmiddel. Bij siliconen speeltjes kan dit alleen op waterbasis zijn.

Waarom een prostaat massager?

De vraag die we terug kunnen stellen is: waarom niet? Met een prostaat massager stimuleer je de gevoeligste erogene spot van de man. Zo bereik je als man ongekende hoogtepunten. Regelmatig de prostaat masseren is ook goed voor je gezondheid. Opgeslagen vocht in de prostaat hoopt zich daardoor niet op, maar wordt afgevoerd. Je spoelt je prostaat dus schoon met de massage en zo voorkom je pijn tijdens het plassen.

Prostaat massager kopen bij Miss Steel

Wil je een prostaat massager kopen? Kies dan de lekkerste in de shop van Miss Steel. Wij leveren binnen 24 uur, zodat je snel kan genieten van een massage op deze gevoelige plek. Als je vragen hebt voordat je bestelt, doe dit dan via onze chat op de site. Of mail naar klantenservice@misssteel.nl.