Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69.-
Discreet verzonden en bezorgd

Happy Pride SALE 🏳️‍🌈 Tot wel 60% Korting & Gratis “ORGASME GEL” bij bestelling v.a. €100,-


filters

Prostaat massager

Ontdek Prostaat stimulatie!

Hiervoor gebruik je een Prostaat massager of Prostaat vibrator.

Vibrators en dildo’s zijn vooral bekend als seksspeeltjes voor vrouwen. Maar ook voor mannen is er een ruim aanbod aan dildo’s of vibrators! Naast unisex speeltjes, zoals anaalpluggen of anaalkettingen, die mannen natuurlijk ook kunnen gebruiken, zijn prostaatvibrators, prostaatstimulatoren of prostaatdildo’s een bijzondere traktatie!

Prostaat sextoys zijn speciaal gevormd om de prostaat en P-spot te stimuleren. Helaas wordt er vaak veel te weinig aandacht besteed aan deze ‘mannelijke G-spot’, die zo’n 5 tot 7 cm achter de ingang van de anus ligt en voor buitengewone gevoelens zorgt. Met prostaat vibrators en stimulators geef je dit mannelijke lustcentrum de aandacht die het verdient!

Waar moet rekening mee worden gehouden bij prostaat speeltjes?

Prostaat speeltjes zijn er vibrerend en niet vibrerend. Alleen de massage van de P-spot kan al sensationeel genoeg zijn. Of je houdt niet van die vibraties in je kont maar wel de stimulatie. Dan kies je voor een speeltje zonder vibraties als de Nexus Helix Syn. Houd je wel van de stimulatie en vibraties dan zijn hier ook tal van speeltjes voor. Veel verkocht is de Svakom Vick Neo met App controle. Deze is trouwens ook geschikt voor haar.

Vaak stimuleren deze mannen toys ook het perineum, oftewel het gevoelige deel tussen de anus en de penis. De arm die eraan zit zorgt voor deze stimulatie.

Prostaatvibrators moeten voorzichtig worden ingebracht met veel glijmiddel. Bij siliconen speeltjes kan dit alleen op waterbasis zijn. Zoals alle anale speeltjes moet ook een prostaatvibrator een verdikt uiteinde hebben zodat hij niet helemaal in de darm kan glijden. Als je deze tips in je achterhoofd houdt, kun je veel plezier beleven aan je prostaat massager!