Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

Toy Accessoires

Ben je jouw snoertje kwijt van je favoriete sextoy? Of zoek je een handige opberg box voor jouw toys? Bij Miss Steel vind je de toy accessoires die je zoekt.

Wat zijn er voor Toy Accessoires?

Hygiëne is heel belangrijk bij sextoys. Een manier om ervoor te zorgen dat jij plezier kan hebben tussen de lakens en ook de zekerheid wil hebben van schone sextoys kan door goed schoon te maken met een van de Toy Accessoires, zoals de toy-cleaners.

Daarnaast zou je graag je bed of bank willen beschermen en schoonhouden tijdens de seks of tijdens (erotische massages). De bedbeschermer is hiervoor de oplossing. Deze is over de oppervlakken van een bed of bank te plaatsen en zorgt ervoor dat jij kan genieten van je bezigheden zonder je zorgen te maken over vieze lakens.

Er zijn ook Toy Accessoires met een grappige twist en zijn ook leuk om cadeau te geven aan iemand. Deze zijn te vinden bij de Fun en Erotische gadgets. Een van deze gadgets is de I Rub My Duckie 2.0. Dit is de ideale, stille vibrator in de vorm van een bad eendje. Deze kun je gebruiken over je hele lichaam en is waterdicht. Dus ga lekker in bad zitten en maak gebruik van één van de zeven vibratiestanden van deze vibrator om jezelf lekker te verwennen.

Bij het gebruik van een vibrator kom je niet ver zonder oplader. Schaf snel een van de handige en bijpassende opladers aan bij jouw sextoy.

Uiteindelijk wil je graag je sextoy handig kunnen opbergen of meenemen. Schaf daarbij een van onze opbergaccessoires aan. Op deze manier kun je je sextoy op een hygiënische, maar ook praktische manier bewaren.