Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69.-
Discreet verzonden en bezorgd

🍂 OKTOBER SALE ! Check onze acties van deze maand.

Stappen voor retour

Ruilen & Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 30 dagen na ontvangst de tijd om te retourneren. Graag attenderen wij je erop dat seksspeeltjes vallen onder onderstaande uitzonderingen. Deze kunnen vanwege hygiënische voorschriften uitsluitend geretourneerd worden zolang het product nog verpakt is in de sealing.

Uitzonderingen

Conform artikel 10 lid 5 gelden als uitzondering op dit retourrecht de volgende artikelen die vanwege hygiënische voorschriften uitsluitend geretourneerd kunnen worden wanneer de sealing niet verbroken is :

  • Kousen
  • Slips
  • Strings
  • Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
  • Tepelpompjes
  • Tepelversiering
  • Condooms
  • Drogisterij artikelen (sprays, gels, tabletten etc.)

Ook DVD’s kun je uitsluitend retourneren wanneer je de verpakking niet hebt geopend. Dit staat beschreven in de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel (artikel 10 lid 8).

Procedure

Afhandeling bij een retourneren:

Binnen 30 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid, mits in de sealing verpakt, om onze producten te retourneren.

Wil je een artikel retourneren? Gebruik dan ons retourformulier. Door middel van het retourformulier kunnen wij je retourzending snel in behandeling nemen. Zorg ervoor dat artikelen welke je retour wilt sturen onbeschadigd zijn en verpakt zijn in de originele verpakking. De sealingzegel dient intact te zijn.

Online PostNL retourlabel aanschaffen
Bij invullen van het retourformulier heb je de keuze online een PostNL retourlabel (€4,95) aan te schaffen of zelf je retour te regelen.

Het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor heenzending indien de complete bestelling retour komt) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen, nadat je het artikel hebt geretouneerd of aangeven hebt te retourneren, met hetzelfde betaalmiddel terug betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij attenderen je er op dat kosten in rekening gebracht worden als je het product/ of de producten beschadigd hebt.

Retouradres:

Fanti
T.a.v. Retouren
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands

Afhandeling bij ruilen:

Ruilen is niet mogelijk bij MissSteel.nl. Is de sealing nog intact dan kan je jouw aankoop retour sturen zoals vermeld hierboven bij ‘Afhandeling Retouren’. We raden aan dan voor het gewenste product een nieuwe bestelling te plaatsen.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt

Afhandeling bij een defect:

Is er sprake van een defect. Vul dan het volgende formulier in via deze link. Garantieformulier

Retour Afzender

Komt een pakket ongeopend retourafzender en hebben wij hier geen bericht van gekregen of wordt het pakket geweigerd dan betalen wij het aankoop bedrag minus de verzend en retourkosten van €9,90 terug.