Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈

Stappen voor retour

Ruilen & Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 30 dagen na ontvangst de tijd om aan te geven dat je van de koop afziet. Daarna heb je 14 dagen de tijd om jouw product(en) retour te sturen. Graag attenderen wij je erop dat seksspeeltjes vallen onder onderstaande uitzonderingen. Deze kunnen vanwege hygiënische voorschriften uitsluitend geretourneerd worden zolang het product nog verpakt is in de sealing.

Uitzonderingen van retour

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

 • Kousen
 • Slips
 • Strings
 • Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
 • Tepelpompjes
 • Tepelversiering
 • Condooms
 • Drogisterij artikelen (sprays, gels, tabletten etc.)

Ook DVD’s kun je uitsluitend retourneren wanneer je de verpakking niet hebt geopend. Dit staat beschreven in de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel (artikel 10 lid 8).

Orgasme Garantie Womanizer*

*tijdelijke actie

Heb je in de periode van 22 april 2023 t/m 31 mei 2023 jouw Womanizer Premium 2, Classic2, Duo2 of Liberty gekocht tijdens de Orgasme Garantie campagne lees dan hier de voorwaarden voor retour:

 • Meld jouw Orgasme Garantie retour aan binnen 30 dagen na aankoop via klantenservice@misssteel.nl en vermeld jouw ordernummer bij MissSteel.nl (anders kan deze niet verwerkt worden als orgasme garantie retour)
 • Per klant / verzendadres mag er 1 Womanizer retour gestuurd worden.
 • Naam en ordernummer graag toevoegen aan het retourpakket anders weten we niet van wie deze afkomstig is.
 • Stuur de Womanizer retour op eigen kosten (en risico) in de originele verpakking inclusief alle accessoires naar onderstaand adres

Fanti
T.a.v. Retouren OG
Postbus 11
2360AA Warmond

Procedure Ruilen & Retour

Afhandeling bij ruilen:

Ruilen is niet mogelijk bij MissSteel.nl. Is de sealing nog intact dan kan je jouw aankoop retour sturen zoals vermeld hierboven bij ‘Afhandeling Retouren’. We raden aan dan voor het gewenste product een nieuwe bestelling te plaatsen.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt

Afhandeling bij een defect:

Is er sprake van een defect. Stuur ons dan een mail met daarin het ordernummer en een duidelijke omschrijving van het defect. Je kunt deze mail sturen naar klantenservice@misssteel.nl

Retour Afzender

Komt een pakket ongeopend retour afzender, omdat deze niet is afgehaald, geweigerd aan de deur of vanwege een fout ingevuld verzendadres dan betalen wij uw aankoop bedrag minus de retourkosten van €5,95 terug.

Ik wil mijn bestelling retour sturen:

Binnen 30 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid, mits in de sealing verpakt, om onze producten te retour te melden. Daarna heb je nog 14 dagen om de bestelling retour te sturen.

Wil je een artikel retourneren? Gebruik dan ons retourformulier. Door middel van het retourformulier kunnen wij je retourzending snel in behandeling nemen. Zorg ervoor dat artikelen welke je retour wilt sturen onbeschadigd zijn en verpakt zijn in de originele verpakking. De hygiene sealingzegel dient intact te zijn.

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.”

Online PostNL retourlabel aanschaffen
Retourneren is op eigen kosten. Bij invullen van het retourformulier heb je de keuze online een PostNL retourlabel (€5,95) aan te schaffen of je kunt het retour sturen zelf regelen.

Het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor heenzending indien de complete bestelling retour komt) wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, nadat je het artikel hebt geretouneerd of aangeven hebt te retourneren, met hetzelfde betaalmiddel terug betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij attenderen je er op dat kosten in rekening gebracht worden als je het product/ of de producten beschadigd hebt.

Retouradres:

Fanti
T.a.v. Retouren
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands