Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Anaal glijmiddel waterbasis

Anaal glijmiddel op waterbasis is geschikt bij gebruik van siliconen anaal toys. Dit tast het siliconen niet aan en is extra dik zodat het goed glijdt.

Kies voor het beste anaal glijmiddel waterbasis

Anaalseks kan een zeer plezierige ervaring zijn, maar het vergt wel de nodige voorbereiding en aandacht voor comfort en veiligheid. Een van de belangrijkste aspecten van het veilig en comfortabel uitvoeren van anale seks is het gebruik van anaal glijmiddel waterbasis.

Waarom dit glijmiddel?

Dit glijmiddel is speciaal ontworpen om te gebruiken bij anale seks en biedt vele voordelen ten opzichte van andere soorten glijmiddelen. In tegenstelling tot olie- of siliconen gebaseerde glijmiddelen, zal dit glijmiddel het condoom of andere latex producten niet aantasten en de kans op scheuren of breken verminderen. Bovendien is het hypoallergeen en zacht voor de huid, waardoor het ideaal is voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of irritatie. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en laat geen residu achter op de huid of het beddengoed.

Gebruik genoeg en gebruik het juiste

Een belangrijk aspect van het gebruik van anaal glijmiddel op waterbasis is om voldoende te gebruiken. Anaalseks vereist meer glijmiddel dan vaginaal of oraal contact, omdat het rectum en de anus niet van nature vochtig zijn. Te weinig glijmiddel kan leiden tot ongemak, pijn en zelfs letsel. Het is daarom belangrijk om royaal en herhaaldelijk glijmiddel toe te passen tijdens de anale seks. Tot slot is het belangrijk om alleen glijmiddel op waterbasis te gebruiken bij anale seks. Andere soorten glijmiddelen, zoals olie- of siliconengebaseerde glijmiddelen, kunnen leiden tot scheuren of breken van condooms en andere latex producten, waardoor de kans op seksueel overdraagbare aandoeningen toeneemt.

In het kort, anaal glijmiddel op waterbasis is een veilige, hypoallergene en gemakkelijk te reinigen optie voor mensen die anale seks willen verkennen. Door voldoende glijmiddel te gebruiken en alleen glijmiddelen op waterbasis te kiezen, kan men zorgen voor een comfortabele en veilige ervaring.