Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Handboeien

Handboeien zijn de nummer één musthaves bij bondage spelletjes. Doordat jouw partner niet meer de vrijheid heeft zijn of haar armen te bewegen zal deze moeten ondergaan wat jij in gedachten hebt. Dit maakt iedere aanraking extra spannend.

De beste BDSM-handboeien

BDSM-handboeien zijn een populair hulpmiddel in de wereld van BDSM. Ze worden ook wel bondage-handboeien, boeien of cuffs genoemd. Deze boeien gebruik je om iemands beweging te beperken en hem of haar te onderwerpen aan de dominantie van de partner.

Deze boeien zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder leer, metaal en neopreen. Leren handboeien zijn duurzaam en bieden een klassieke uitstraling, terwijl metalen boeien een meer hardcore gevoel geven. Neopreen handboeien zijn zacht en comfortabel, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik.

Je gebruikt ze vaak als onderdeel van een rollenspel, waarbij de dominantie en onderwerping worden gesimuleerd. Je kunt ze ook gebruiken als een manier om de bewegingen van de partner te beperken en de seksuele ervaring te intensiveren.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van BDSM-handboeien en ervoor te zorgen dat de partner comfortabel en veilig is. Het is ook belangrijk om ze op de juiste manier te gebruiken en ervoor te zorgen dat je ze niet te strak aangedraaid.

Er zijn ook verschillende soorten boeien beschikbaar, waaronder polsboeien, enkelboeien en hangboeien. Polsboeien zijn het meest voorkomende type en gebruik je om de handen van de partner aan elkaar te binden. Gebruik enkelboeien om de voeten van de partner aan elkaar te binden, of gebruik hangboeien om de partner op te hangen.

In het algemeen zijn deze cuffs een populair en spannend hulpmiddel in de wereld van BDSM. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van deze handboeien. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat de veiligheid en het comfort van de partner altijd voorop staan.