Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

G-Spot vibrator

De G-spot vibrator is speciaal ervoor gemaakt om de G-spot te stimuleren. Sommige vibrators zijn zelfs voorzien van een dubbele of driedubbele stimulator. In de shop vind je verschillende maten en designs, zodat er altijd wel eentje is die bij jou past.

Ontdek jouw G-spot met een G-spot vibrator !

De naam zegt het al. Een G-Spot vibrator is zo vormgegeven dat deze gericht de G-Spot masseert. Zo een Vibrator herken je aan de gebogen kop. Deze drukt precies op jouw gevoeligste plekje van binnen. Met deze vibrator kun je hele bijzondere en intense orgasmes beleven. Deze speciale vibrators zijn er voor zowel vrouwen als mannen die ze kunnen gebruiken om hun prostaat te stimuleren. Maar wat is het verschil tussen een G-spot vibrator en een normale vibrator?

De vorm

In principe heeft de vibrator voor de G-spot een langwerpige vorm met een schuine lopende punt. Hierdoor bereik je gemakkelijk jouw gevoelige plekje. Rechte vibrators en dildo’s hebben moeite om in contact te komen met dit zeer erogene punt. Want de G-spot ligt ongeveer 5 cm diep van binnen aan de kant van je buik. Om deze aan te raken heb je dus een vibrator nodig in de vorm van een gebogen vinger die er wel bij kan komen. Je kunt de G-spot dus ook stimuleren met je vingers. Voel de voorwand van je vagina voor een weefsel dat sponsachtig en geribbeld aanvoelt. Als je druk uitoefent op deze zone, kan zelfs in zeer korte tijd ejaculatie (ook wel squirten genoemd) optreden. Wil jij dat ook ervaren, dan heb je met een G-spot vibrator het juiste speeltje.

In vergelijking met geslachtsgemeenschap of vingeren is met dit speeltje een intensere stimulatie mogelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Belangrijke aankoopcriteria zijn onder andere het materiaal, manier van reiniging en onderhoud, de afmetingen, de prijs en de batterijduur. Je vibrator moet ook op verschillende trillingsniveaus kunnen worden ingesteld. Met een siliconen G-spot vibrator die magnetisch oplaadbaar is en waterproof zit je eigenlijk altijd goed.