Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

G-Spot vibrator

Wat is een G-spot vibrator?

De G-spot vibrator is er speciaal voor gemaakt om de inwendige G-spot te stimuleren. Ze hebben een gebogen vorm om deze gevoelige plek te raken. In de shop vind je verschillende maten en designs, zodat er altijd wel eentje is die bij jou past.

Ontdek jouw G-spot met een G-spot vibrator !

De naam zegt het al. Een G-Spot vibrator is zo vormgegeven dat deze gericht de G-Spot masseert. Zo een Vibrator herken je aan de gebogen kop. Deze drukt precies op jouw gevoeligste plekje van binnen. Met deze vibrator kun je hele bijzondere en intense orgasmes beleven. Deze speciale vibrators zijn er voor zowel vrouwen als mannen die ze kunnen gebruiken om hun prostaat te stimuleren. Maar wat is het verschil tussen een G-spot vibrator en een normale vibrator?

De vorm van een G-spot vibrator

In principe heeft de vibrator voor de G-spot een langwerpige vorm met een schuine lopende punt. Hierdoor bereik je gemakkelijk jouw gevoelige plekje. Rechte vibrators en dildo’s hebben moeite om in contact te komen met dit zeer erogene punt. Want de G-spot ligt ongeveer 5 cm diep van binnen aan de kant van je buik. Om deze aan te raken heb je dus een vibrator nodig in de vorm van een gebogen vinger die er wel bij kan komen. Je kunt de G-spot dus ook stimuleren met je vingers. Voel de voorwand van je vagina voor een weefsel dat sponsachtig en geribbeld aanvoelt. Als je druk uitoefent op deze zone, kan zelfs in zeer korte tijd ejaculatie (ook wel squirten genoemd) optreden. Wil jij dat ook ervaren, dan heb je met een G-spot vibrator het juiste speeltje.

In vergelijking met geslachtsgemeenschap of vingeren is met dit speeltje een intensere stimulatie mogelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Belangrijke aankoopcriteria zijn onder andere het materiaal, manier van reiniging en onderhoud, de afmetingen, de prijs en de batterijduur. Je vibrator moet ook op verschillende trillingsniveaus kunnen worden ingesteld. Met een siliconen G-spot vibrator die magnetisch oplaadbaar is en waterproof zit je eigenlijk altijd goed.

Welke soorten G-spot vibrators zijn er?

Er zijn verschillende soorten G-spot vibrators beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en ontwerpen. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten:

Klassieke G-spot vibrator

Deze gerichte vibrators voor de G-spot zijn recht met aan de kop een gebogen vorm die helpt bij het richten op de G-spot. De kromming van het speeltje kan variëren, afhankelijk van het ontwerp en de fabrikant. Ze zijn meestal gemaakt van siliconen, metaal of plastic en bieden vaak verschillende vibratiepatronen en intensiteitsniveaus.

Dual-action of Rabbit vibrator

Deze vibrators, ook wel bekend als rabbit vibrators, combineren G-spot stimulatie met clitorale stimulatie. Ze hebben meestal een gebogen schacht voor de G-spot en een uitstekend deel voor clitorale stimulatie.

Stotende G-spot vibrator

Deze stotende vibrators bieden niet alleen vibraties, maar kunnen ook een stotende beweging maken om de sensatie van penetratie na te bootsen. Dit kan een realistischer gevoel geven en diepere stimulatie bieden.

Remote-controlled G-spot vibrator

Deze vibrators worden geleverd met een afstandsbediening, waardoor je de vibratiepatronen en intensiteiten kunt aanpassen zonder het speeltje zelf aan te raken. Dit kan handig zijn voor solo- of partnerspel.

App-gecontroleerde G-spot vibrator

Sommige moderne App controlled G-spot vibrators kunnen worden bediend via smartphone-apps. Dit opent mogelijkheden voor langeafstandsbediening en gepersonaliseerde patronen.

Oplaadbare G-spot vibrator

Bijna alle G-spot vibrators worden tegenwoordig opgeladen via USB, wat handig is omdat je geen batterijen hoeft te vervangen.

Heating G-spot vibrator

Sommige vibrators zijn voorzien van een verwarmingsfunctie die het speeltje opwarmt tot een comfortabele lichaamstemperatuur voor een realistischer gevoel.