Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Rabbit vibrator

Met de rabbit vibrator geniet je tegelijkertijd van clitorale en vaginale stimulatie. Deze intense en veilige toy is geschikt voor elke vrouw die dubbelop wil genieten.

Dubbel genot met een Rabbit Vibrator.

Geniet van clitoris en inwendige G-spot stimulatie tegelijkertijd.
De Rabbit Vibrator wordt ook wel Tarzan of Dual Vibrator genoemd. Deze Vibrator verwend tegelijkertijd zowel inwendig de Vagina als uitwendig de Clitoris. Je herkent de Rabbit aan de extra “Clitoris-arm” voor de uitwendige clitoris stimulatie. Dubbel genot dus. Bij de meeste Rabbit vibrators zijn deze beide delen afzonderlijk te bedienen.

Waarom wordt het “Rabbit Vibrator” genoemd?

Vooral de eerste Rabbit vibrators hadden op de clitorisstimulator 2 uitsteeksels zitten om de clitoris te ‘omarmen’. Dit leken net konijnen oortjes. Die bestaan nog steeds maar je ziet nu ook veel Rabbit vibrators met een arm zonder deze oortjes erop. Dit geeft meer power op de clitoris.

Rabbit vibrators zijn er ook met clitoris stimulatie in andere fantasierijke vormen en uitvoeringen: kleine vlinders, dolfijnen, rupsen, abstracte vormen, verschillende structuren en extra functies, zoals roterende parels, warmte-, stotende- of zuigfuncties en nog veel meer. Rabbit vibrators zijn een van de meest populaire speeltjes voor vrouwen en bieden voor elke wens wel het juiste ontwerp: van elegant chic tot speelse, kleurrijke toys, alles is er bij Miss Steel. Kijk rustig rond en vind jouw persoonlijke favoriet in ons veelzijdige assortiment.

Voor wie zijn rabbit vibrators geschikt?

Bijna iedere vrouw heeft tegenwoordig een schattig klein geheimpje verborgen in haar la. Ze zijn dus vooral geschikt voor vrouwen. Ze bieden het voordeel van de extra clitorisstimulator, waardoor het vaak makkelijker wordt om een ​​orgasme te bereiken. Vooral vrouwen die de voorkeur geven aan vaginale stimulatie of stimulatie van de G-spot en gelijktijdige het verwennen van de clitoris doen er goed aan een rabbit vibrator te gebruiken.