Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈

Fun Factory

Bij FUN FACTORY zijn ze pioniers in playfulness. Al meer dan twintig jaar maken zij seksspeeltjes dat seksuele verkenning stimuleert – en die maken ook nog eens heel goed, zodat je geest vrij is om je op de FUN te concentreren.

We hebben altijd de allerbeste materialen gebruikt en veel aandacht besteed aan onze toys – om ervoor te zorgen dat ze je altijd verwennen en tot een orgasme brengen en je nooit afleid zal zijn van het plezier. Bovendien geeft onze duurzame productiefaciliteit hier in Duitsland ons een heel kleine CO2-voetafdruk. Klinkt ook sexy, vind je niet?

Onze Fun Factory sextoys zijn kleurrijk en in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ze staan voor vrije, speelse en gepassioneerde seksualiteit – voor elk geslacht of geaardheid – of je nu alleen bent, samen, in bed, in een badkuip of in een auto. Wat belangrijk is, is je goed voelen, lachen en veel FUN hebben!

Er zijn zoveel manieren om opgewonden te geraken. Daarom maken we zo’n brede selectie speeltjes! We hopen jou te helpen jouw verlangens te verkennen, jouw gewoonten te veranderen en open te staan voor nieuwe dingen. Wij staan voor seksspeeltjes die meer doen dan uitstekende recensies krijgen. We willen jou op alle mogelijke manieren tevreden stellen. Omdat het leven te kort is om niet echt leuke seks te hebben!