Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈

Top 10 Dildo’s

De klassieker onder de sextoys is toch echt de Dildo! Wij hebben voor jou de top 10 dildo's samengesteld. Deze worden vaak gekocht en zijn ook nog eens super goed. Zowel in vorm als van kwaliteit en materiaal. 

Op zoek naar een dildo?

Zoek niet langer in deze top 10 dildo’s vind je jouw nieuwste sextoy.

De dildo is een seksspeeltje dat niet trilt. Het is gemaakt van siliconen, glas of metaal en heeft (meestal) de vorm van een penis. Een dildo kan gebruikt worden voor penetratie zowel vaginaal als anaal.

Benieuwd naar alle Dildos die we verkopen bekijk deze dan hier in onze shop.

Dildo van siliconen

De meest verkochte dildo is de siliconen dildo. Dit materiaal is zacht, veilig en neemt de lichaamstemperatuur temperatuur aan. Een siliconen dildo wordt gegoten in een mal en kan des allerlei vormen aannemen. Ook kunnen ze alle kleuren van de regenboog zijn. Of heel realistisch als een echte penis. Gebruik bij een siliconen dildo wel altijd een glijmiddel op waterbasis. Anders beschadigt het siliconen.

Dildo van metaal

Een metalen dildo ziet er vaak heftig uit maar is dat in principe niet. Hij voelt uiteraard wel een stuk harder aan dat de siliconen dildo. Maar wat leuk is aan een metalen dildo is dat je er temperatuur spellen mee kunt spelen. Leg de dildo even in de vriezer of houdt hem onder warm water. En raak je de G-spot of P-spot met een metalen dildo dan komt de aanraking echt aan door het hardere materiaal. Voordeel is ook dat metaal niet poreus is en je deze makkelijk reinigt. Ook kun je er alle soorten glijmiddel bij gebruiken.

Dildo van Glas

Een dildo van glas is net als metaal veel harder dan siliconen. Directe stimulatie is dan ook intenser. Enige nadeel ten opzichte van een metalen dildo is dat wanneer je ze op een harde tegelvloer vloer laat vallen ze kapot zouden kunnen gaan. Wel zijn ze een stuk goedkoper dan de metalen dildo. Ook met een glazen dildo kan je temperatuur spelletjes spelen en schoonmaken kan zelfs door deze in de vaatwasser te leggen.

Dildo met zuignap

Een dildo met zuignap is altijd van siliconen. De vlakke bredere onderkant zuigt zich vast aan alle gladde oppervlakten. Hierdoor kan je de dildo hands-free gebruiken en de dildo berijden. Ze zijn ook geschikt om in een harnas te gebruiken. Door de brede onderkant kunnen ze niet door het gat van het harnas kruipen.

Dildo voor een harnas

Een voorbind dildo is geschikt voor een harnas wanneer deze een bredere onderkant heeft. Dit voorkomt dat deze door het gat van het harnas slipt. Met een dildo in een harnas kan je jouw partner penetreren. Dit wordt vaak gedaan wanneer je als hetero koppel eens de rollen om wilt draaien of als lesbisch stel is dit een ideale uitkomst voor seks met penetratie.

Dubbel dildo

Een dubbel dildo of dong kan je aan twee kanten gebruiken. Je kunt dus ieder een kant gebruiken of je gebruikt deze om zowel anaal en vaginaal genot te ervaren.
Er zijn ook dubbel dildo’s als de hands-free dildo Share Lite van Fun Factory. De draagster hoeft dan geen harnas te gebruiken en kan deze in de vagina “dragen” terwijl ze haar partner penetreert.