Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Pleasure Wheel

Dit spannende wieltje zal je stoutste verlangens waarmaken. Of je er al bekend mee bent of dat je graag op een ontdekkingstocht gaat. Het Pleasure wheel zal al je lusten & verlangens vervullen.

Kietel iemand dol met het pleasure wheel

Het Wartenberg pleasure wheel, ookwel ‘Lee’ genoemd wanwege zijn kietelfunctie, wordt vaak gebruikt in de BDSM-gemeenschap als een erotisch hulpmiddel om de zintuigen te stimuleren en de intensiteit van het spel te verhogen. Het is populair vanwege de scherpe pinnen die gevoelige plekken op de huid stimuleren, zoals de tepels, borsten, billen en genitaliën.

In de BDSM-scene wordt het Wartenberg wiel vaak gebruikt als onderdeel van een voorspel of als een martelwerktuig tijdens een BDSM-spel. De Dom of Domme kan het wiel over het lichaam van de sub rollen. Hierdoor kan een gevoel van opwinding, pijn of sensatie ontstaan. De sub kan zich overgeven aan de sensaties en genieten van de opwinding die het wiel biedt.

Risico’s van de pleasure wheel

Het gebruik van het Wartenberg wiel in BDSM is niet zonder risico’s. De scherpe pinnen kunnen gemakkelijk snijwonden veroorzaken. Daarnaast bestaat er een risico op infectie als je het wiel op onhygiënische plekken gebruikt. Het is belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals het desinfecteren van het wiel voor en na gebruik. Ook is het vermijden van gevoelige gebieden zoals de ogen en het gezicht belangrijk.

Al met al kan het Wartenberg wiel een opwindend en uitdagend hulpmiddel zijn in de BDSM-gemeenschap. Het kan helpen om de grenzen te verkennen en de intensiteit van het spel te verhogen, maar het is belangrijk om verantwoordelijk te spelen en de veiligheid van de sub voorop te stellen.