Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

De beste DEALS ❤️


filters

Womanizer

Womanizer Luchtdruk Vibrators

Premium & Classic: De kers op de taart & de little black dress

De nieuwe Womanizer Premium is de kers op de taart. De bekende Pleasure Air-technologie stimuleert jouw clitoris zonder contact te maken – van super zacht tot super krachtig in 12 verschillende intensiteitsniveaus. Maar nieuw is de Skin detection en de autopilot-functie. De skin detection zorgt ervoor dat de Premium pas begint te werken bij aanraken van de huid. Dit maakt de premium niet alleen stiller in gebruik, maar maakt jouw genot nog intenser. Met de Auto-pilot functie ervaar je een orgasme onverwachts en op een verrassend nieuwe manier. Het ritme verandert bij elk gebruik. De Premium luchtdruk vibrator heeft 12 standen. Dit is de enige womanizer naast de DUO met 2 hogere en lagere standen.

Dankzij de unieke verwerking is de Premium volledig waterdicht. Je kunt de Womanizer Premium dus gerust meenemen in bad of onder de douche.

De Womanizer Classic, zoals de naam al onthult, is de klassieker onder de Womanizers – “de little black dress”, om zo te zeggen, van onze Womanizer luchtdruk vibrators. De Classic is uitgerust met onze unieke Pleasure-Air technologie die een contactloos zuigeffect creëert in plaats van trillingen als bij een vibrator. De 8 intensiteitsniveaus geven ieder wat wils – het eerste niveau garandeert een zachte start en het maximale niveau, de piek van plezier. Dankzij de unieke verwerking is de Classic volledig waterdicht en daarom ideaal voor een duik in bad of een heerlijkorgasme onder de douche.

Womanizer Liberty

Voel je vrij met de Womanizer Liberty. Want de womanizer neem je gemakkelijk overal mee naar toe. De Liberty heeft een handig magnetisch sluitend deksel waardoor er geen viezigheid in het kapje komt. Daarnaast zie de Womanizer Liberty er dan uit als een soort eitje. Onherkenbaar in je handtas of koffer. Ongezien draag je hem overal mee naar toe om te kunnen genieten van dat heerlijke womanizer orgasme.
De Liberty heeft 6 standen en is USB oplaadbaar en waterdicht.

Womanizer DUO dubbel genot

Wil je naast die overheerlijke luchtdruk pulsen op je clitoris ook genieten van een vol gevoel en trillingen op jouw g-spot. Dan is deze DUO het ultieme genot voor jou. Met net als de Premium 12 standen, Skin detection en auto-pilot is de DUO zeker de koning onder de Dual vibrators. Een Rabbit of Tarzan is er niks bij. Dit is de beste Vibrator aller tijden.

Womanizer Starlet 2

De goedkoopste womanizer luchtdruk vibrator. Maar doet in werking niet onder aan de andere womanizers. De werking is namelijk precies hetzelfde. De starlet heeft dezelfde pleausure-air technologie en voelt op jouw clitoris niet anders aan. Alleen het gebruikte materiaal om het kapje heen is iets goedkoper. Simpel voorbeeld de Premium is van luxe siliconen aan de buitenkant en de starlet van plastic. De starlet 2 is wel waterdicht dus kan net als alle andere womanizers mee in bad of onder de douche. Ook is hij magnetisch USB oplaadbaar en heeft 4 standen.