Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

de fijnste womanizer accessoires bij Miss Steel

Welke Womanizer Accessoires zijn er?

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor Womanizer producten, waarmee je jouw ervaring met het product kunt personaliseren en verbeteren. Hieronder vind je enkele voorbeelden van populaire accessoires voor Womanizer producten:

  1. Verwisselbare opzetstukken: Womanizer producten zijn meestal uitgerust met verwisselbare opzetstukken, die in verschillende maten en vormen verkrijgbaar zijn. Deze opzetstukken kunnen gemakkelijk worden vervangen, zodat je kunt kiezen uit verschillende ervaringen en verschillende sensaties.
  2. Oplaadkabels: Om ervoor te zorgen dat je altijd kunt genieten van jouw Womanizer product, is het belangrijk om het op te laden met een speciaal ontworpen oplaadkabel. Deze kabels zijn compatibel met de meeste Womanizer producten en zorgen ervoor dat je product snel en efficiënt opgeladen wordt.
  3. Hoesjes: Womanizer producten zijn ook verkrijgbaar met speciale opbergtassen en hoesjes. Deze hoesjes beschermen het product tijdens het transport en houden het schoon en hygiënisch.
  4. Batterijen: Sommige Womanizer producten werken met verwisselbare batterijen. Dit betekent dat je extra batterijen kunt aanschaffen voor gebruik onderweg of als reservebatterijen.
  5. Lube: Voor een optimale ervaring met jouw Womanizer product, wordt aanbevolen om een waterbasische lube te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het product soepel en comfortabel in gebruik is.

Door te kiezen voor de juiste accessoires voor jouw Womanizer product, kun je jouw ervaring verbeteren en personaliseren. Of je nu op zoek bent naar extra comfort of een andere sensatie, er is een passend accessoire beschikbaar.

Ben jij jouw snoertje kwijt? Of ben je op zoek naar nieuwe kapjes voor jouw womanizer? Die verkopen wij online voor de nieuwe modellen als Premium, Liberty, DUO en Starlet2 maar ook voor de oudere modellen als de Pro, 2GO, ,Inside Out, Plus Size en Pro40. Ook vind je hier glijmiddel dat goed te combineren is met de Womanizer en toy cleaners.