Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Vibrator

De juiste vibrator voor jou? Deze vind je zeker online bij Miss Steel. Van luchtdruk vibrator voor de clitoris tot prostaat vibrator, onze vibrators gaan jou of jullie samen zeker een heel geweldig orgasme geven.

Welke vibrator past bij jou?

Wat is een vibrator?

Een vibrator is een seksueel stimulerend apparaatje dat trillingen produceert om genot te geven aan het lichaam. Het is dus geen dildo. Deze termen worden nogal eens door elkaar gebruikt. Een dildo is namelijk een speeltje dat niet trilt. Met een vibrator kun je uitermate goed de clitoris, vagina, penis of anus stimuleren. Dit zorgt voor seksuele opwinding en je bereikt hier gemakkelijk een orgasme mee.

Deze vibrerende seksspeeltjes kunnen verschillende vormen, maten en materialen hebben en kunnen handmatig worden bediend of met een afstandsbediening en kunnen worden aangedreven door batterijen of elektriciteit. Een vibrerende sextoy is heerlijk voor solo spel maar ook tijdens de seks kan een vibrator een heerlijke toevoeging zijn voor jouw seksleven

Vibrators voor vrouwen

Er zijn verschillende soorten vibrators beschikbaar voor vrouwen, afhankelijk van hun voorkeur en wat ze willen bereiken. Hier zijn enkele veel voorkomende soorten voor vrouwen:

1. CLITORIS VIBRATOR

Dit type vibrator is ontworpen om de clitoris te stimuleren, het meest gevoelige deel van het vrouwelijke lichaam. Ze kunnen variëren in grootte, vorm en kracht. Er zijn verschillende soorten clitoris vibrators zoals:

  • Opleg vibrator – Je legt ze op de clitoris, dus zijn niet voor inwendige stimulatie bedoelt.
  • Bullet vibrator – Dit type is klein en discreet en kan worden gebruikt om de clitoris te stimuleren of voor andere erogene zones zoals tepels. Het is belangrijk om een vibrator te kiezen die past bij jouw voorkeuren en behoeften.
  • Luchtdruk vibrator – Een luchtdruk vibrator is een speciaal type vibrator dat eigenlijk helemaal niet trilt. Het werkt namelijk door middel van pulserende luchtdruk golven die gericht zijn op de clitoris. Deze golven creëren een zuigend gevoel dat de clitoris stimuleert zonder directe aanraking. Luchtdruk speeltjes zijn dus ontworpen om een ​​specifieke soort stimulatie te bieden die anders is dan traditionele vibrators. Ze kunnen intenser en gerichter zijn en kunnen vaak leiden tot snellere en intensere orgasmes. Sommige vrouwen vinden deze stimulatie aangenamer dan andere soorten toys, terwijl anderen er de voorkeur aan geven aan een trillende vibrator of om ze te combineren met andere soorten stimulatie.
  • Wand vibrator – Deze Wand is groter en krachtiger dan andere vibrators en wordt vaak gebruikt om het hele lichaam te masseren, inclusief de clitoris. Ze zijn vaak bekend onder de merknaam “Magic Wand”.
  • Slip vibrator – Een slip vibrator is een seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om in de slip van een persoon te worden gedragen. Het is meestal een kleine vibrator die in een opening in de slip wordt geplaatst, zodat het op de juiste plaats blijft zitten. Er zijn ook slip of panty vibrators die een magneetje hebben om de vibrator goed op de plek te houden. Sommige panty vibes worden geleverd met afstandsbedieningen waarmee de gebruiker de intensiteit en het patroon van de trillingen kan regelen. Andere slip speeltjes zijn ontworpen om te worden bediend met een smartphone-app, wat het mogelijk maakt om de trillingen op afstand te regelen en te synchroniseren met muziek of andere geluiden. Zelfs al ben je aan de andere kant van de wereld.Slip vibrators kunnen worden gebruikt voor solo-spel of voor partnerspel, waarbij de partner de controle heeft over de trillingen. Het kan ook simpel gebruikt worden gebruikt als opleg vibrator voor de clitoris. Een veelzijdig speeltje dus.

2. G-SPOT VIBRATOR

Een G-spot vibrator is ontworpen om de G-spot van een vrouw te stimuleren, een gevoelige plek binnenin de vagina. Ze zijn gebogen in kop en hebben een gerichte top om de G-spot gemakkelijker te bereiken.

3. RABBIT VIBRATOR

Dit type vibrator heeft een clitorale stimulator/arm en een interne stimulator voor de G-spot. Ze zijn vaak gebogen in de kop voor een goede stimulatie van de G-spot. De Rabbit dankt zijn naam aan de eerste typen Rabbit toys. Deze had namelijk kleine “konijnenoortjes” op het clitoris deel om de clitoris te stimuleren. Een Rabbit vibrator wordt ook wel Tarzan of Dual vibrator genoemd.

4.VIBRATIE EITJE

Een vibratie eitje is een klein, discreet vibrerend seksspeeltje dat is ontworpen om inwendig te worden gebruikt. Het heeft meestal een ei- of bolvormige vorm en wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening. Sommige modellen hebben ook een app-bedieningsoptie via Bluetooth.

Vibratie eitjes kunnen worden gebruikt voor zowel interne als externe stimulatie en zijn populair omdat ze discreet en gemakkelijk te gebruiken zijn, vooral voor koppels die willen experimenteren met een beetje extra opwinding in het openbaar of tijdens een date night. Vibratie eitjes variëren in grootte en intensiteit, afhankelijk van het model en merk. Sommige modellen hebben meerdere vibratiestanden en patronen, terwijl andere een continue vibratie hebben. Het is belangrijk om te weten dat vibratie eitjes niet ontworpen zijn om heel diep de G-spot te stimuleren, maar eerder om een algemeen gevoel van opwinding en stimulatie te creëren.

5. VINGER VIBRATOR

Een vinger vibrator is een klein seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om op de vinger van een persoon te worden gedragen of tussen de vingers. Het kan worden gebruikt voor solo-spel of voor partnerspel en biedt extra stimulatie tijdens het voorspel of tijdens de seks. Het gebruik van een vinger vibrator kan helpen om het seksuele verlangen te vergroten en extra stimulatie te bieden aan gevoelige gebieden zoals de clitoris, tepels, penis of anus. Het kan ook worden gebruikt tijdens het voorspel om elkaar te verkennen en te ontdekken wat de ander fijn vindt.

6. PULSATOR (stotende vibrator)

Een pulsator is een seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om pulserende, ofwel stotende, bewegingen te maken in plaats van alleen te trillen. Het kan worden gebruikt voor solo-spel of voor partnerspel. Het gebruik van een pulsator kan zorgen voor een diepere en intensere stimulatie, vooral bij gevoelige gebieden zoals de G-spot en de prostaat.

Vibrators voor mannen

Vibrators voor mannen zijn seksspeeltjes die speciaal zijn ontworpen om de mannelijke anatomie te stimuleren. Er zijn verschillende soorten vibrerende toys voor mannen beschikbaar, waaronder:

1. PROSTAAT VIBRATOR

Een prostaat vibrator is een seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om de prostaat te stimuleren. De prostaat is een klier die zich bevindt in het rectum van mannen en die betrokken is bij de productie van zaadvloeistof. Het masseren van de prostaat kan leiden tot intense orgasmes en kan ook helpen bij de behandeling van prostaatproblemen.

Een prostaat vibrator heeft meestal een gebogen vorm en is ontworpen om gemakkelijk in het r