Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

Wat is een dubbele dildo / dong?

Met een dubbele dildo / dong heb je als gebruiker(s) twee keer zoveel mogelijkheden. Beide uiteinden hebben een eikel en de slang in het midden is van flexibel siliconen materiaal. De toy buigt daarom makkelijk mee en zo kun je samen genieten in verschillende standjes.

Deze sextoy is iets groter dan de gewone dildo en is daarom geschikt voor dubbele penetratie. Als stel kun je de toy zowel anaal als vaginaal te gebruiken. Kies je favoriete standje uit met de dubbele dildo of laat het lekker over aan je fantasie.

Welke dubbele dildo’s in onze webshop en hoe gebruik je die?

Niet alle dubbele dildo’s gebruik je op dezelfde manier. Met de lange dildo’s kun je heel veel kanten op. Andere dubbele dildo’s zijn alleen geschikt voor bepaalde stellen:

  • Lange dubbele dildo: deze siliconen dildo ziet er levensecht uit en is wel 35 cm lang. Gebruik voor gelijktijdige anale of vaginale penetratie in verschillende standjes.
  • SHARE dubbele dildo: de SHARE dubbele dildo gebruik je alleen als VV of als MV-koppel. De vrouw brengt het korte uiteinde in de vagina en penetreert daarmee haar vrouwelijke partner in de anus of vagina. Als MV-koppel kun je als vrouw je man penetreren in de anus. Wil je extra genot? Laat de toy dan vibreren.
  • Glazen of metalen dubbele dildo: deze gebruik je op dezelfde manier als het siliconen exemplaar. Omdat de glazen dildo iets zwaarder is, voelt hij zwaarder op de P-spot of G-spot. Dit zorgt ervoor dat je sneller klaarkomt.

Let op: doe een uiteinde van de dubbele dildo nooit eerst in de anus en daarna in de vagina. De bacteriën in de anus zijn schadelijk voor de vaginale flora.

Onderhoud dubbele dildo

Zowel de glazen als siliconen dubbele dildo maak je schoon met een speciale toycleaner. Spray de sextoy in en laat deze ongeveer 30 seconden intrekken. Spoel daarna af met lauwwarm water en droog af met een pluisvrije doek. Bewaar de toy in een speciale toybag op een discrete plek in huis.

Dubbele dildo kopen bij Miss Steel

Wil je een dubbele dildo kopen? Dat kan natuurlijk in onze shop. Als je nu bestelt, dan ontvang je deze sextoy binnen 24 uur aan huis. Of wij geven je pakketje af bij een door jou gekozen ophaalpunt. Heb je eerst nog vragen? Stel ze via de chat of mail naar klantenservice@misssteel.nl.