Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

De Spaanse Vlieg

Spaanse vlieg (of Spanish Fly) artikelen zijn producten die men verkoopt als afrodisiaca. Deze producten zouden de seksuele opwinding moeten verhogen. De term “Spanish fly” verwijst naar een poeder dat oorspronkelijk werd gemaakt van geplette kevers. Dit werd gebruikt als een seksueel stimulerend middel. Hoewel men dit poeder tegenwoordig niet meer gebruikt, blijft men de term “Spanish fly” gebruiken om producten aan te duiden die het libido te verhogen.

Er zijn verschillende soorten Spanish fly artikelen op de markt, waaronder sprays, druppels en capsules. Deze producten bevatten meestal natuurlijke ingrediënten zoals kruidenextracten en aminozuren, die veilig en effectief zijn voor het verhogen van de seksuele opwinding.

Hou er rekening mee dat deze supplementen ook schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Deze supplementen kunnen allergische reacties kan veroorzaken als ze in grote hoeveelheden worden ingenomen. Of als je ze in combinatie met andere medicijnen neemt. Ga dus verantwoordelijk met de supplementen om, zodat het goed zijn werk doet en de seksuele ervaring beter en intenser is.