Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Voor meer ballen en meer gevoel

Wat is een Ballstretcher?

Een ballstretcher is een seksspeeltje dat speciaal is ontworpen voor het rekken en verlengen van de teelballen. Het bestaat meestal uit een ring of band die om de basis van de teelballen wordt geplaatst, waardoor ze worden samengeperst en lager in het scrotum worden gehouden. Hierdoor ontstaat er een trekkend gevoel en kunnen de teelballen tijdelijk vergroot worden. Sommige mannen dragen een ballstretcher om een voller pakket te tonen in hun panty’s.

Ballstretchers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals leer, siliconen, rubber en metaal. Ze kunnen ook variëren in grootte en gewicht, afhankelijk van de gewenste mate van rek en druk.

Waarom draag je een Ballstretcher?

Veel mensen genieten van het dragen van een ballstretcher vanwege de sensaties die het kan veroorzaken. Het kan het gevoel van spanning en gevoeligheid vergroten tijdens seksuele activiteit of masturbatie. Sommige mensen dragen het ook als een vorm van fetisj of voor esthetische doeleinden.

Welke Ballstretcher kies ik?

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een ballstretcher en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Begin met een kleinere en lichtere ballstretcher en bouw indien gewenst geleidelijk op. Zorg ervoor dat je het speeltje schoon houdt en volg de instructies van de fabrikant voor veilig gebruik.

Van welke materialen zijn Ballstretchers gemaakt?

Materialen: Ballstretchers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, elk met hun eigen kenmerken en sensaties. Enkele veelvoorkomende materialen zijn:

  • Leer: Ballstretchers van leer zijn duurzaam en comfortabel. Ze kunnen worden aangepast aan de gewenste maat en bieden een zacht, maar stevig gevoel.
  • Siliconen: Siliconen ballstretchers zijn flexibel, hypoallergeen en gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn vaak comfortabel om te dragen en passen zich goed aan aan de vorm van het lichaam.
  • Rubber: Rubberen ballstretchers zijn elastisch en kunnen een strak gevoel bieden. Ze zijn over het algemeen gemakkelijk aan en uit te doen.
  • Metaal: Metalen ballstretchers zijn meestal gemaakt van roestvrij staal. Ze zijn stevig en kunnen een zwaarder gewicht hebben. Ze bieden een gevoel van druk en kunnen een intensere sensatie geven.

Welke vormen en maten zijn er bij Ball stretchers?

Maten en gewichten: Ballstretchers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Beginners kunnen het beste beginnen met een smallere en lichtere ballstretcher en geleidelijk aan wennen aan het gevoel voordat ze overstappen op grotere maten of zwaardere gewichten.

Gebruik en veiligheid

Bij het gebruik van een ballstretcher is het belangrijk om rekening te houden met je eigen comfort en veiligheid. Hier zijn enkele richtlijnen:

  • Begin langzaam: Begin met kortere draagtijden en bouw geleidelijk op om je lichaam te laten wennen aan het gevoel.
  • Luister naar je lichaam: Als je pijn, ongemak of gevoelloosheid ervaart, verwijder dan onmiddellijk de ballstretcher.
  • Hygiëne: Houd je ballstretcher schoon door deze na gebruik grondig te reinigen volgens de instructies van de fabrikant.
  • Maatwerk: Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest die comfortabel past en niet te strak zit. Een te strakke ballstretcher kan de bloedtoevoer belemmeren en ongemak veroorzaken.

Alternatieve toepassingen

Naast het rekken van de teelballen kunnen sommige mensen ballstretchers ook gebruiken als onderdeel van bondage- of dominantie- en onderwerpingsspellen. Het kan een onderdeel zijn van sensuele of seksuele activiteiten, afhankelijk van individuele voorkeuren en interesses.