Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Buttplug sets

Anale seks proberen? Daar is wel oefening voor nodig. Daarom vind je in de webshop van Miss Steel anaal toys die je daar een handje bij helpen. Vooral de buttplug sets zijn perfect voor stellen die anale seks een keer willen proberen, maar daarin nog niet zo ervaren zijn.

Anaal genot ontdekken?

Met een Buttplug Set kan je dit trainen

Een Buttplug Sets bestaat uit 2 of meer Buttplugs in oplopend formaat. Deze buttplug sets zijn dus zeer geschikt dus voor anaal training. Wil jij wel eens anaal verwend worden maar weet je niet welke maat voor jouw lekker aanvoelt. Dan is een Buttplug set ook geschikt voor jou.

Buttplug Sets zijn er van verschillende materialen zoals Siliconen, Glas of Metaal. Gebruik voor extra comfort Anaal Glijmiddel en maak jouw Buttplug goed schoon met Speciale Toycleaner. Dan gaat jouw speeltje ook langer mee.

Wat is een anaal trainingsset?

Steeds meer mensen ontdekken dat het anale gebied een intens plezierige zone is om mee te stimuleren. Hoewel velen van ons maar al te graag rond de ingang spelen, kan het toevoegen van penetratie aan je seksuele ervaring nog meer sensaties toevoegen.

Een van de meest gebruikelijke manieren waarop mensen hun reis naar anale penetratie beginnen, is door een anale trainingsset te kopen.

Voor de meeste mensen geldt, wanneer ze besluiten achterom eens te proberen binnen, ze voor een anale trainingskit kiezen. Het lijkt de makkelijkste optie. Anaaltrainingskits zijn immers speciaal ontworpen voor beginners om zichzelf te “trainen” in anale sensaties. Het zit zelfs in de naam!

Dus wat is precies een anale trainingsset? Elke kit verschilt per fabrikant, maar over het algemeen bestaat een anale trainingskit uit anale speeltjes van verschillende grootte. Ze hebben meestal een soortgelijk ontwerp, alleen in steeds grotere vormen. De vorm, kleur, materiaal en afmetingen van de speeltjes verschillen per set, maar de meeste sets bestaan ​​uit drie verschillende speeltjes die er hetzelfde uitzien in ‘klein’, ‘medium’ en ‘groot’.

Het feit dat in een enkele set ze er allemaal “hetzelfde uitzien” is een belangrijke factor. Omdat alle speeltjes er precies hetzelfde uitzien – maar enigszins variëren in grootte – blijft je anale training relatief betrouwbaar. Als je het op één na grootste speeltje probeert te gebruiken en merkt dat het je ongemak bezorgt, kun je grotere ontwerpen in de toekomst uitsluiten. Je weet automatisch dat het een maatprobleem is (omdat alle speeltjes hetzelfde ontwerp hebben). Dit kan je helpen anaal veiliger, sneller en betrouwbaarder te ontspannen. Het neemt ook veel giswerk weg.

De meeste fabrikanten bieden korting bij het kopen van alle drie de speeltjes tegelijk, dus de meeste anale trainingssets vallen ruim binnen het “betaalbare” prijskaartje van iemand die voor het eerst een anale sensatie wil ervaren.