Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Ervaar verkoelend glijmiddel

Verkoelend glijmiddel is een populair type glijmiddel dat een verfrissend en verkoelend gevoel geeft tijdens seks of masturbatie. Het kan de seksuele ervaring intensiveren en voor extra stimulatie zorgen.

Het verkoelende effect van dit glijmiddel wordt veroorzaakt door de toevoeging van menthol of andere verkoelende ingrediënten. Het kan een tintelend en koel gevoel geven dat zorgt voor een fris gevoel tijdens de seks.

Een ander voordeel van is dat het kan helpen om wrijving en irritatie te verminderen, vooral tijdens anale seks. Het kan ook helpen om de gevoeligheid te verminderen en de seksuele ervaring te verlengen.

Wanneer gebruik je het?

Verkoelend glijmiddel kan worden gebruikt met condooms en verschillende seksspeeltjes. Het is echter belangrijk om te controleren of het glijmiddel compatibel is met het materiaal van het speeltje voordat je het gebruikt.

Hoewel het veel voordelen heeft, is het belangrijk om op te merken dat het niet geschikt is voor iedereen. Sommige mensen vinden het te intens en kunnen last krijgen van irritatie of ongemak. Het is ook belangrijk om te voorkomen dat het glijmiddel in de ogen of andere gevoelige gebieden terechtkomt.

Al met al kan dit type glijmiddel een verfrissende en stimulerende toevoeging zijn aan je seksleven. Het kan helpen om de seksuele ervaring te intensiveren en te verlengen, en kan wrijving en irritatie verminderen. Zorg ervoor dat je het juiste type glijmiddel kiest en lees de instructies zorgvuldig door voordat je het gebruikt.