Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Ervaar verwarmend glijmiddel

Verwarmend glijmiddel is een populair type glijmiddel dat een verwarmend en stimulerend effect heeft tijdens seksuele activiteiten. Het kan helpen om de seksuele ervaring te intensiveren en de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen te verhogen.

Het verwarmende effect van dit glijmiddel wordt veroorzaakt door de toevoeging van warmte gevende ingrediënten, zoals kaneel, gember of chili. Deze ingrediënten kunnen een verwarmend en tintelend gevoel geven dat de seksuele ervaring versterkt.

Een ander voordeel van verwarmend glijmiddel is dat het kan helpen om de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen te verhogen. Dit kan leiden tot een verhoogde gevoeligheid en intensere orgasmes.

Het gebruik

Dit type glijmiddel kan veilig worden gebruikt met condooms en verschillende seksspeeltjes. Het is echter belangrijk om te controleren of het glijmiddel compatibel is met het materiaal van het speeltje voordat je het gebruikt.

Hoewel er veel voordelen zijn, is het belangrijk om op te merken dat het niet geschikt is voor iedereen. Sommige mensen vinden het te intens en kunnen last krijgen van irritatie of ongemak. Het is ook belangrijk om te voorkomen dat het glijmiddel in de ogen of andere gevoelige gebieden terechtkomt.

Al met al kan dit type glijmiddel een stimulerende en sensuele toevoeging zijn aan je seksleven. Het kan helpen om de seksuele ervaring te intensiveren en de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen te verhogen, wat kan leiden tot meer gevoeligheid en intensere orgasmes. Zorg ervoor dat je het juiste type glijmiddel kiest en lees de instructies zorgvuldig door voordat je het gebruikt.