Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Glijmiddel speciaal

In deze categorie vind je speciaal glijmiddel als met CBD of in een extra mooie cadeau verpakking.

Speciaal glijmiddel voor jouw expliciete voorkeur

Speciaal glijmiddel is ontworpen om tegemoet te komen aan specifieke seksuele behoeften en voorkeuren. Er zijn verschillende soorten speciaal glijmiddel, zoals verwarmend, verkoelend, tintelend en verdovend glijmiddel.

Verwarmend glijmiddel kan een sensuele en erotische ervaring creëren door een warm gevoel te geven bij aanraking. Verkoelend glijmiddel daarentegen kan verfrissend aanvoelen en een tintelend gevoel geven. Tintelend glijmiddel kan een prikkelend gevoel geven en kan de gevoeligheid van de genitaliën verhogen.

Verdovend glijmiddel wordt gebruikt om gevoeligheid te verminderen en kan helpen bij vroegtijdige ejaculatie. Het is belangrijk om op te merken dat verdovend glijmiddel ook de gevoeligheid van de partner kan verminderen en het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan.

Wanneer gebruik je het?

Je kan dit type glijmiddel ook gebruiken voor anale seks, waarbij het kan helpen om wrijving te verminderen en het glijden te vergemakkelijken. Er zijn speciale anale glijmiddelen die dikker zijn en een langere levensduur hebben.

Het is belangrijk om te onthouden dat dit glijmiddel niet geschikt is voor iedereen en dat het belangrijk is om het juiste type glijmiddel te kiezen dat bij jouw persoonlijke behoeften past. Lees altijd de instructies zorgvuldig door voordat je het glijmiddel gebruikt en let op eventuele bijwerkingen.

Kortom, dit type glijmiddel kan een leuke en spannende toevoeging zijn aan je seksleven. Of je nu op zoek bent naar een verwarmende, verkoelende of verdovende ervaring, er is een speciaal glijmiddel beschikbaar dat aan jouw behoeften voldoet. Vergeet niet om het juiste type glijmiddel te kiezen en altijd de instructies zorgvuldig te lezen voordat je het gebruikt.