Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Anaal vibrator

De anaal vibrator is een geweldige en veelzijdige toy en raakt plekjes aan waarvan je niet wist dat ze bestonden. Geschikt voor mannen en vrouwen en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Vibrators speciaal voor anaal gebruik.

Welke anaal vibrator kies jij?

We durven zonder twijfel te zeggen dat vibrators veel mensen helpen seksueel genot te ervaren. Steeds vaker spelen anale vibrators een belangrijke rol, aangezien ze bij mannen en vrouwen steeds populairder worden als erotische gadgets die de lust verhogen en in een groot aantal variaties op de markt verkrijgbaar zijn. Ze dienen de seksuele bevrediging van het anale gebied en worden evengoed gebruikt voor masturbatie, maar ook voor bij het vrijen door stellen van hetzelfde geslacht of heteroseksuele paren. Met rustgevende vibraties, die individueel kunnen worden aangepast, beloven ze avonturiers tussen de lakens een waar genot met een orgasmegarantie.

Wat is een anaal vibrator?

Deze vibrators zijn speciaal ontworpen voor veilig anaal gebruik, maar vaak ook vaginaal te gebruiken. Er zit in ieder geval een breed deel aan de onderkant van het gedeelte dat je inbrengt om te voorkomen dat deze niet anaal kan verdwijnen. Er is geen ‘einde’ aanwezig bij deze ingang namelijk als bij de vagina.

Waarin verschillen anale vibrators van normale vibrators?

In tegenstelling tot conventionele vibrators verschillen ze in vorm en design. Hoogwaardige anaal vibrators zijn altijd voorzien van een zogenaamde stopper, die voorkomt dat deze onbedoeld te diep binnendringen of wegglijden. Het belangrijkste kenmerk is echter dat anale vibrators wat dunner zijn en zich dus perfect aanpassen aan de omstandigheden van het rectum. Anale ongemakken of pijn zijn daarom niet te verwachten bij correct gebruik. De strikte scheiding bij gebruik van vaginale en anale vibrators is ook erg handig, bijvoorbeeld om infectie van de vagina met schimmels uit de darm te voorkomen. Wissel dus nooit van anaal naar vaginaal en andersom zonder deze goed te reinigen. Bovendien beschermt deze procedure ook het gevoelige anale slijmvlies tegen kolonisatie met ziektekiemen en bacteriën.

Welke soorten anale vibrators zijn er?

Je hebt bij Miss Steel de keuze uit een groot aantal anaal vibrators van bekende fabrikanten. Deze omvatten bijvoorbeeld modellen voor gerichte prostaatstimulatie van de man. Dit zijn vaak L-vormige vibrators met soms noppen op de punt en verdikkingen op de schacht. Dit veroorzaakt een gelijktijdige stimulatie van de prostaat en het perineum. Vervolgens regel je met een druk op de knop eenvoudig de intensiteit. Of soms zelfs via een afstandsbediening of APP. Deze L-vormige vibrators zijn echter soms zo gemaakt dat ze ook zeer geschikt zijn voor G-spot stimulatie en clitoris stimulatie tegelijkertijd bij haar. Een goed voorbeeld hiervan is Svakom Vick. Er zijn echter ook slanke vibrators die prima anaal te gebruiken zijn voor dames en heren die gemaakt zijn van heerlijk zacht en glad materiaal als Svakom Cici. Of is een anaal vibrator met een stotende beweging iets voor jou? Kijk dan eens naar Fun Factory Bi stronic. De wereld van de (anaal) vibrators is zo groot dat je zeker je favoriete model zult vinden. Misschien kun je er meerdere kopen en van de ene naar de andere overschakelen, afhankelijk van de mood waar je in verkeert.