Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Opbergen van Sextoys discreet

Het opbergen van sex toys is belangrijk om ze schoon, veilig en discreet te houden. Er zijn verschillende manieren om sex toys op te bergen, afhankelijk van het type toy en de beschikbare ruimte.

Ten eerste is het belangrijk om sex toys goed schoon te maken voordat je ze opbergt. Gebruik hiervoor een milde zeep en warm water en droog de toys grondig af voordat je ze opbergt. Als de toy waterdicht is, kun je deze ook reinigen met een toy cleaner.

Ten tweede is het belangrijk om sex toys op te bergen op een veilige en hygiënische manier. Bewaar ze in een afgesloten doos of tas om stof, vuil en bacteriën te vermijden. Je kunt ook speciale opbergzakjes of -boxen kopen die ontworpen zijn voor sex toys.

Ten slotte, als je je sex toys opbergt op een openbare plek, zoals een gedeelde badkamer of slaapkamer, is het belangrijk om rekening te houden met privacy en discretie. Kies een plek die niet toegankelijk is voor anderen en bewaar de toys in een neutrale, onopvallende verpakking.

Het opbergen van sex toys is niet alleen belangrijk voor de hygiëne en veiligheid, maar kan ook helpen om ze in goede conditie te houden en de levensduur te verlengen. Door ze op de juiste manier op te bergen, kun je er zeker van zijn dat je sex toys altijd klaar zijn voor gebruik.