Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Gebruik Anaal siliconen glijmiddel en verken jouw seksuele wereld

Anaal siliconen glijmiddel is een geweldige aanvulling in de wereld van de seksuele verkenning. Het kan helpen om wrijving te verminderen en een soepelere en meer bevredigende ervaring te bieden. Het is belangrijk om het glijmiddel te kiezen dat het beste past bij jouw individuele behoeften en voorkeuren. Kies bijvoorbeeld voor de Pjur Power premium cream of kies een van de glijmiddelen uit het Intimate Earth assortiment.

Waarom moet je het gebruiken?

Dit glijmiddel is een goede keuze omdat het langer blijft zitten dan andere soorten glijmiddel en het zorgt voor een betere smering. Daarom helpt het om pijnlijke wrijving te voorkomen en maakt het makkelijker om te ontspannen. Echter, het is belangrijk om het glijmiddel in kleine hoeveelheden te gebruiken en het toe te voegen als dat nodig is tijdens de seks. Het kan ook nuttig zijn om een speeltje te gebruiken om het glijmiddel gemakkelijker aan te brengen en de sensaties te versterken. Het gebruik van dit middel kan helpen om een nieuwe dimensie toe te voegen aan de seksuele ervaring en kan helpen om de intimiteit tussen partners te vergroten.

Communiceer goed

Het is belangrijk om open en eerlijk te communiceren over jouw behoeften en grenzen. Ook helpt het om je seksuele wereld te blijven verkennen op een manier die comfortabel en veilig voelt. Met het juiste glijmiddel en de juiste partner kan anale seks een bevredigende en plezierige ervaring zijn.