Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

De beste DEALS ❤️


filters

Sextoys kopen?

De beste Sextoys koop je discreet online bij Miss Steel. Alleen de A merken onder de toys van goede kwaliteit waar je jaren plezier van zult hebben.

Nieuwe producten

Meer geliefde Sextoys

De beste Sextoys

Sextoys zijn er om jouw seksuele genot en stimulatie te verbeteren. Ze zijn er in alle vormen, maten en materialen die je maar kunt bedenken en je kan ze alleen of met een partner gebruiken. Veel voorkomende sextoys zijn vibrators, die de clitoris of vagina stimuleren; dildo‘s, die worden gebruikt voor penetratie; buttplugs of anaalkralen, die in de anus worden ingebracht voor stimulatie; en glijmiddelen, die helpen om wrijving te verminderen en het plezier tijdens de sex te vergroten. Deze toys kunnen worden gemaakt van materialen zoals siliconen, rubber, plastic of glas, en ze kunnen worden aangedreven door batterijen, oplaadbaar zijn of handmatig bediend worden.

Sextoys zijn er voor Iedereen

Duik in de wondere wereld van de sextoys en verbreed je avonturen in de slaapkamer. Op onze website is voor iedere seksuele smaak de perfecte sextoy te vinden, die jouw fantasie kan prikkelen. Wanneer je nu op zoek bent naar jouw ideale dildo, een verbeterde masturbator of je allereerste vibrator, wij hebben de beste A-merken. Het fijne aan erotische speeltjes is dat ze er voor iedereen zijn. Het maakt niet uit welke leeftijd (18+), geslacht, seksuele voorkeuren, wij hebben alles. Zo zijn er toys voor hem, voor haar, of voor gezamenlijk gebruik. Een sextoy is altijd een goede investering.

Deel je plezier – Koppel Toys maken Relaties spannender

Er is veel veranderd sinds de eerste koppel toys op de markt kwamen. Het is uitgegroeid van een speeltje voor een kleine, kinky groep, tot een wereldwijd fenomeen. Niet alleen de orgasmes zijn belangrijk. Koppel toys bieden ook ruimte voor het verbreden van de seksuele voldoening en helpen bij het terugwinnen van intimiteit in de slaapkamer en het bouwen van gezonde en betere relaties. Cockringen, vibratie eitjes en strap-ons zijn er voor gezamenlijk gebruik en je zal geen spijt hebben om deze in je relatie te introduceren.

Koop Jouw Sextoys nu Online

We begrijpen dat het soms wat spannend en eng kan zijn om een sextoy te bestellen. Bij Miss Steel begrijpen wij dat privacy heel belangrijk is, maar er is niets om je voor te schamen. Gelukkig bestel je bij ons toys discreet online, verpakken en verschepen wij de producten discreet, en hoeft niemand in de buurt ervan af te weten. Ook als je nog vragen hebt, of niet zeker bent welke beslissing je moet nemen, dan hebben wij veel tips voor je in onze blog, maar ben je ook altijd welkom deze aan ons te stellen.