Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

fifty shades sextoys

Wat je ook kiest uit dit stijlvolle assortiment , een spannende avond wordt het zeker! Verwen jezelf en je partner of verras iemand anders met de bekendste sekstoys en/of BDSM artikelen!

Herontdek de stomende avonturen van Anastasia en Christian Grey met de Fifty Shades of Grey pleasure producten. Gebaseerd op het erotische literaire fenomeen dat koppels over de hele wereld kennis liet maken met de sensualiteit van BDSM, met meer dan 150 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht en drie zeer succesvolle films, zijn deze zorgvuldig samengestelde speeltjes en bondageaccessoires een wereldwijd succes sinds ze voor het eerst in de schappen kwamen. in 2012.

Fifty Shades of Grey sextoys bestel je om je favoriete scènes uit de films zelf te beleven. In het ruime aanbod vind je stijlvolle vibrators, spannende bondagesetjes en opwindende anale sekstoys. Wat je ook kiest uit dit stijlvolle assortiment , een spannende avond wordt het zeker! Verwen jezelf en je partner of verras iemand anders met de bekendste sekstoys en/of BDSM artikelen!