Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Opleg vibrator

Een opleg vibrator leg je op de gevoelige plekjes als clitoris, tepels of eikel van de penis. Een veelzijdig speeltje dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderde gebruikers van seksspeeltjes.

Ontdek de opleg vibrator!

Voor extra stimulatie tijdens de seks of (de eerste keer) solo.

De markt voor seksspeeltjes is enorm en het aanbod lijkt voortdurend te groeien. Er lijkt voor elk wat wils te zijn, maar wat is wat? En wat past bij jou? Hier leggen we je het gebruik van de opleg vibrator uit.

Wat is een opleg vibrator?

In tegenstelling tot gewone vibrators is een opleg vibrator, zoals de naam al doet vermoeden, niet bedoeld voor penetratie. In plaats daarvan concentreert het zich aan de buitenkant voornamelijk op de clitoris en wordt erop geplaatst om het te stimuleren. Hierdoor is hij erg makkelijk in gebruik en ook zeer geschikt voor beginners op het gebied van seksspeeltjes.

Hoe gebruik ik een opleg vibrator?

De bediening van deze vibrator is zeer eenvoudig en zou geen problemen moeten opleveren. In plaats van hem in te brengen, wordt hij eenvoudig op de clitoris geplaatst en aangezet. Dat maakt hem een ​​heel handige en simpele toy, want hij doet het werk praktisch helemaal alleen en je kunt gewoon lekker achterover leunen.

Let er bij aankoop op of de vibrator verschillende niveaus of sterktes heeft. Je kunt dan kiezen tussen lichte, medium en sterke trillingen. Of dat deze waterproof is zodat hij gemakkelijk te reinigen is en mee te nemen in bad of onder de douche.

Bij een vibrator als deze kan het bewegen van de vibrator ook een extra stimulerend effect hebben, wat het gebruik van glijmiddel aanbeveelt. Je maakt de vibrator gemakkelijk schoon met cleaner en handwarm water.