Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Buttplug

Zoek jij een Buttplug?

Kies uit verschillende materialen zoals een glazen, metalen of zachte siliconen buttplug. Zelfs een anaal plug met een diamantje die jouw achterste doet stralen koop je discreet online bij Miss Steel.

Wat is een Buttplug?

Een buttplug is een seksspeeltje dat ontworpen is om anaal in te brengen voor seksueel genot. Het heeft meestal een taps toelopende vorm die breder wordt naarmate het dieper in de anus wordt ingebracht, en een basis aan het uiteinde om te voorkomen dat het per ongeluk te ver naar binnen gaat. Deze gewilde seksspeeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en stijlen en kunnen worden gebruikt voor solo-spel, voorspel of tijdens seksuele activiteit met een partner. Het kan ook worden gebruikt om de anus te trainen voor anale seks. Het gebruik van een buttplug kan leiden tot intensere orgasmes en kan een plezierige aanvulling zijn op het seksleven van sommige mensen.

Zijn er verschillen in Buttplugs?

Butt Plugs kunnen variëren in vorm, grootte, materiaal en functie. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten buttplugs:

1. Klassieke buttplug:

Dit zijn standaard anaal plugs met een taps toelopende vorm en een brede basis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Ook kom je ze tegen van verschillende materialen. De meest geliefde buttplug is van siliconen. Een siliconen buttplug voelt namelijk zacht aan en neemt de temperatuur aan van het lichaam. Een andere mogelijkheid is van Metaal of Glas. Een metalen buttplug of glazen buttplug voelt uiteraard harder en kouder aan. Maar je kunt ze wel opwarmen in warm water of extra afkoelen in de koelkast voor spannende temperatuur spellen. Deze varianten van metaal en glas zijn meer geschikt voor de gevorderde Buttplug gebruikers.

2. Vibrerende buttplug

Deze vibrerende anaal speeltjes zijn voorzien van een vibrerende functie, die extra stimulatie aan het anale gebied toevoegt. Ze kunnen verschillende vibratiepatronen en snelheden hebben en kunnen zowel handmatig als op afstand worden bediend of zelfs via de APP.

3. Anaal kralen

In plaats van een traditionele plugvorm hebben anaal kralen een reeks kralen die geleidelijk groter worden naarmate je ze inbrengt. Ze kunnen worden gebruikt voor zowel langzame in- en uitbewegingen als voor het ervaren van een intenser gevoel tijdens het orgasme.

4. Prostaatstimulators

Deze prostaat toys zijn specifiek ontworpen om de prostaat bij mannen te stimuleren. Ze hebben vaak een gebogen vorm en een verdikking of knop aan het uiteinde om gerichte druk op de prostaat uit te oefenen.

Welke Buttplug kies ik?

Bij het kiezen van een buttplug is het belangrijk om rekening te houden met persoonlijke voorkeuren, ervaringsniveau en comfort. Het is ook essentieel om voldoende glijmiddel op waterbasis te gebruiken bij een siliconen variant, maar ook voldoende glijmiddel naar keuze bij een metalen en glazen buttplug. We raden aan de  veiligheidsrichtlijnen te volgen, zoals het zorgen voor een brede basis om te voorkomen dat de plug te ver naar binnen glijdt. Het is altijd een goed idee om jezelf goed te informeren.