Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

De beste 7 Tips

Anaal moet met liefde gebeuren

Kom maar achterom.

Nieuwsgierig naar anale seks? Met deze tips zet jij de ‘deur’ misschien wel open.

Anale seks kan een enorm leuke, opwindende en super aangename ervaring zijn. Het moet alleen wel je ‘ding’ zijn. Want waar sommige vrouwen lyrisch zijn over anaal plezier zijn er tevens genoeg vrouwen die er letterlijk niet aan moeten denken. Daarnaast heeft anale seks helaas een beetje een ‘slechte naam’ en vermijden mensen anale seks te proberen, omdat ze bang zijn dat het pijnlijk is. Vraag jij je echter af hoe je van anale seks kunt genieten, zodat je een leuke, plezierige ervaring kunt hebben? Lees dan verder..

Wij stelden deze tips voor je samen, die je vertellen hoe je je kunt voorbereiden op anale seks – en met je partner van anale seks heerlijk kunt genieten.

DE  7  TIPS:

Nog een reden dat zoveel mensen nooit anale seks met hun partner willen proberen, is omdat ze denken dat het naast pijnlijk ook vies, onsexy of zelfs onveilig zal zijn.
Volg je echter onze tips met richtlijnen en bereid je je goed voor, hoef jij je nooit meer zorgen te maken dat het rommelig of unsexy wordt. Zo kan je je concentreren op het genieten van anale seks met je partner.

1. Communicatie, communicatie, communicatie!

let's talk about sex blogEen van de grootste problemen bij het voorbereiden op anale seks is dat het vooral een wens is van je partner. Het is prima en normaal om van anale seks te houden, maar je moet je absoluut nooit gedwongen of overtuigd voelen om anale seks te hebben. Je doet het niet omdat je partner geïnteresseerd is in anale seks, je doet het omdat jij ook geïnteresseerd bent. Ten tweede moet je ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt en open en eerlijk met je partner kunt praten over seks, aangezien communicatie het allerbelangrijkste is bij anale seks.

Als je echt geen anaal wilt proberen, doe het dan niet. Zo simpel is het. Maar sta je er voor open is dat ook geweldig – ga gewoon verder met de volgende stap om je voor te bereiden.

2. Begrijp dat anale seks heel anders aanvoelt dan vaginale seks.

Je kunt je zelf al wel voorstellen dat anale seks heel anders aanvoelt dan vaginale seks. Voor de ontvanger kan het gevoel in het begin misschien een beetje onaangenaam zijn, vooral als je partner niet begrijpt hoe de anatomie werkt. Daarom is het belangrijk om van tevoren tijd te vinden om te ontspannen en in het reine te komen met hoe het zal voelen. Verken dus eerst met bijvoorbeeld een vinger met wat glijmiddel je eigen anus of elkaars anus. Dit geldt voor zowel de penetrerende als de niet-penetrerende partij. Waarom? Als je de penetrerende partij bent, heb je een vrijwel een identieke anus als je partner. Dus als je voelt hoe het is om iets in je kont te hebben, kom je tot waardevolle inzichten die je kunt gebruiken als je de eer hebt om de anus van een ander te verkennen.

3. Bereid je lichaam voor.

Onder normale omstandigheden zal er geen significante hoeveelheid ontlasting in je endeldarm zitten. Tegen de tijd dat deze je endeldarm bereikt, ben je meestal al hard op weg naar de dichtstbijzijnde wc. Er zit eigenlijk maar heel weinig fecaal materiaal in je anus en het onderste deel van je endeldarm. Dat betekent dat het lang niet zo vies is als je zou denken. Maar wil je de kans op “een bende” nog kleiner maken…

Spoelen!

anaal douce enema anale seks blogGebruik een anaal douche of enema, waarmee je vloeistof in je endeldarm kunt spuiten om te reinigen. Voor plezierige anale seks is het psychologische effect daarvan net zo belangrijk als het lichamelijke effect. Wanneer je je endeldarm schoonspoelt, neem je het risico op een knoeiboel weg. En als je je hier geen zorgen meer over maakt, zal je lichaam zich meer ontspannen en zal jij makkelijker genieten van de ervaring. Je kunt ook wegwerpklysma’s bij de apotheek krijgen, maar als je ontdekt dat je erg van anale seks geniet, kun je er misschien voor kiezen om een herbruikbare anaal douche te kopen.

4. Ontspan je lichaam (en je geest).

Bij de ingang van je anus zit je anale sluitspier. Deze spier speelt een cruciale rol in hoeveel je geniet van anale seks met je partner.

Deze anale sluitspier is lastiger te ontspannen dan andere spieren; maar als dat eenmaal lukt, rekt hij behoorlijk mee. Focus daarom tijdens anale seks zoveel mogelijk op het ontspannen van je lichaam, en je sluitspier, om het jou (en je partner) comfortabeler te maken.

Een goede manier om je lichaam te helpen ontspannen, is door eerst een ingesmeerde vinger met glijmiddel in te brengen. Houd deze een paar minuten op zijn plaats en probeer je te concentreren op het ontspannen van die specifieke spier. Je zult na een tijdje merken dat je sluitspier vanzelf losser wordt. Extra tip is hier verwarmend anaal glijmiddel voor te gebruiken. Het verwarmdende effect zal meehelpen te ontspannen.

Probeer vervolgens een tweede vinger in te schuiven. Zodra je voelt dat je begint te ontspannen, kun je verder gaan met bijvoorbeeld een buttplug of een (glazen) dildo proberen, om je te helpen wennen aan het gevoel. Belangrijk is wel gebruik VEEL GLIJMIDDEL!!!! Bij gebruik van siliconen toys dient dit anaal glijmiddel op waterbasis te zijn.

Als je eenmaal het gevoel hebt dat je ontspannen en klaar bent, kun je de volgende stappen volgen om de penis van je partner comfortabel in je te laten glijden tijdens anale seks.

5. Bepaal of je een condoom gaat gebruiken tijdens anale seks.

Een SOA oplopen door anale seks is heel goed mogelijk. Met anale seks is er zelfs een groter risico op hiv en andere soa’s dan bij vrijwel elke andere seksuele activiteit. Anale seks verschilt van vaginale seks, omdat het gaat om “een ander soort weefsel, een andere soort spierkracht en een gebrek aan vochtklieren. Dus doe een condoom om als je het gevoel hebt dat je in een situatie zit waarin dat zou moeten.

6. Gebruik veel glijmiddel (en zorg ervoor dat dit het juiste type is voor jouw situatie).

De anus zorgt zelf niet voor voldoende smering, dus zorg ervoor dat je veel glijmiddel gebruikt tijdens anale seks. Gebruik een anaal glijmiddel op waterbasis als Sliquid Sassy bij gebruik van een Toy of anale seks met condoom. Gebruik bijvoorbeeld Ease Anal silicon Glide van Intimate Earth bij anale seks zonder condoom op siliconen basis. Het zal de sensatie niet alleen veel comfortabeler maken, maar het kan ook helpen voorkomen dat jouw huid of weefsels beschadigt.

anale seks glijmiddel blogHet kiezen van het juiste glijmiddel is cruciaal bij het leren voorbereiden op anaal, vooral als je condooms of seksspeeltjes gebruikt.

Wanneer je een condoom van latexrubber gebruikt, mag je ook geen glijmiddel op siliconen of oliebasis gebruiken. Oliën tasten het latexcondoom aan, waardoor een condoom kan scheuren. Denk er dus aan om een anaal ​​glijmiddel op waterbasis te kiezen bij het gebruik van latex condooms.

7. Begin langzaam, in de ‘doggy-style’ anale sekspositie.

De gemakkelijkste anale sekspositie om mee te beginnen is de doggystyle-positie, die begint met de gever rechtop en de ontvanger op handen en voeten. In de doggystyle anale sekspositie moet de gever eerst stil blijven staan, zodat jij, als ontvanger, de touwtjes in handen hebt. Jij beweegt van voor naar achter dus. Op deze manier kun je bepalen hoe snel of diep je moet gaan, en kun je dingen langzamer of ondieper doen als dat nodig is. Naarmate je je meer op je gemak voelt, kun je beginnen je partner dieper in je te laten gaan, zodat je het tempo overal onder controle hebt.

Wanneer je al je spieren kunt ontspannen, ervaar je een dieper gevoel dan bij vaginale seks. De strakheid zorgt ervoor dat je elke centimeter van de penis van je partner voelt terwijl deze in en uit duwt. ELKE CENTIMETER. Die ervaring krijg je niet met vaginale seks. Anale seks werkt op alle zenuwen daar beneden. Het is alsof de zenuwen zijn gewekt, ze omarmen de penetratie, met een intensiteit die je in alle hoeken van je lichaam voelt.

Dat brengt ons bij de vraag: sta je er nu voor open eens anale seks te proberen? Nou, als je dat wilt, dan zeker doen. Je seksualiteit onderzoeken is nooit een slecht idee en je weet niet wat je leuk vindt, of zelfs haat, totdat je het probeert.

 

Ook interessant