Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Contragewichten vind je bij Miss Steel

Train je bekkenbodem met een van de speciaal ontworpen vaginale balletjes. Maak je keuze uit met of zonder contragewicht en diverse mooie kleuren.

Contra gewicht

Train je bekkenbodem spieren met onze vaginale balletjes. Dit gaat incontinentie tegen en versterkt het gevoel tijdens de seks en een orgasme. De balletjes breng je in als een Tampon, alleen door het zwaardere gewicht moet je, je bekkenbodemspieren samen knijpen om ze niet te verliezen.  Veel vrouwen kennen het probleem. Na een zwangerschap of naar mate wij vrouwen ouder worden verslappen de bekkenbodemspieren. Dit heeft tot gevolg dat we bij springen of niesen een beetje urine kunnen verliezen en tijdens de seks minder voelen.

Andersom komt ook voor dat we onze bekkenbodem spieren te veel aanspannen en niet goed kunnen loslaten. In ons blog vertellen we jou hoe je de bekkenbodemspieren kunt leren controleren en te trainen om dit de voorkomen en/of verbeteren met vaginale balletjes. Ook hebben wij in het blog een duidelijke samenvatting geschreven, waarom en met welke balletjes je nu het beste kunt trainen.

De balletjes kunnen ook dienen voor inwendig genot wanneer deze zijn voorzien van een contra gewicht. Dit kan heerlijk zijn als voorspel.