Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Vibrerend badeendje

Of je nu wilt ontspannen, je spieren wilt masseren, of je lichaam wilt verwennen met strelingen en tintelingen, het kan allemaal. En als je gewoon stiekem wat meer wilt, gebruik je deze badeend op je meest intieme plekjes. Door de verschillende vibratiepatronen kun je je badeend zo hard laten trillen als je wilt.

Gebruik van een vibrerend badeendje

Een vibrerend badeendje is een seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om te gebruiken in het bad of onder de douche. Daarom kiezen veel vrouwen die op zoek zijn naar extra sensuele sensaties tijdens het baden hiervoor. Hieronder vind je enkele tips voor het gebruik van een vibrerend badeendje:

  1. Voorbereiding: Controleer voor gebruik van het badeendje of het goed is opgeladen en de batterij vol is.
  2. Veiligheid: Zorg ervoor dat het badeendje volledig is afgesloten voordat het in het water wordt gedaan.
  3. Gebruik: Plaats het badeendje in het badwater en stel de trillingsinstellingen in naar wens. Gebruik de vibraties om jouw erogene zones te masseren en te genieten van de sensuele sensaties.
  4. Reiniging: Maak het badeendje na gebruik grondig schoon met water en zeep. Sommige badeendjes zijn afwasbaar, terwijl je anderen moet afvegen met een vochtige doek.
  5. Opslag: Bewaar het badeendje op een droge en veilige plaats, weg van direct zonlicht en hitte.

Door deze tips te volgen, kun je het meeste uit jouw vibrerend badeendje halen. Geniet optimaal van de sensuele sensaties tijdens het baden. Daarom is het een eenvoudige en leuke manier om jouw badroutine op te spicen en te ontspannen.