Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Een oogmasker voor de beste BDSM ervaring

Het gebruik van een oogmasker bij BDSM is een veelvoorkomend middel om de sensatie van machteloosheid en controle te vergroten. Door het zicht te ontnemen, wordt de focus verlegd naar andere zintuigen. Dat versterkt het gevoel van onderwerping.

Het kan gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals leer, latex of zijde. Het kan ook verschillende vormen hebben. Zo is er een blinddoek die volledig het zicht blokkeert of een masker dat alleen de ogen bedekt. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het masker goed past en niet te strak zit. Op deze manier voorkom je onnodige druk op de ogen.

Het gebruik van zo’n masker kan ook helpen om de spanning te verhogen tijdens BDSM-spelletjes. De onzekerheid over wat er gaat gebeuren en wie er aanwezig is, kan de spanning en het gevoel van overgave vergroten. Bovendien kan het dragen van zo’n masker ook helpen om de focus te verleggen naar andere delen van het lichaam. Hierdoor zal de sub aanrakingen en prikkels intenser ervaren.

Maak afspraken

Het is belangrijk om duidelijke afspraken te maken voordat je begint met het gebruik van een oogmasker bij BDSM. Bespreek de grenzen en wensen van beide partners en zorg ervoor dat er altijd een safeword aanwezig is, zodat je het spel op elk moment kan stoppen als dat nodig is.

Ten slotte, is het belangrijk om te onthouden dat BDSM een vorm van seksuele expressie is die alleen wordt uitgevoerd tussen instemmende volwassenen. Zorg ervoor dat beide partners zich op hun gemak voelen en respecteer de grenzen van de ander om een veilige en plezierige ervaring te garanderen.