Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Voor koppels

Ontdek onze diverse seksspeeltjes voor koppels die je samen met je partner kunt gebruiken. Scrol naar beneden en lees meer over de variaties en diverse toys voor jullie samen.

More Vibes to Share

Ben je op zoek naar stimulerende sextoys voor koppels?

Sextoys voor koppels stimuleren verschillende hotspots: penis en testikels, het perineum, prostaat en G-spot, clitoris of de vulva. Zo is er speelgoed dat trilt of met een afstandsbediening of via een app te bedienen is. De mogelijkheden voor meer variatie in seks zijn legio.

Bekijk samen de verschillende seksspeeltjes en categorieën en bedenk wat je leuk vindt of wat je altijd al wilde proberen.

Onze sextoys voor koppels op een rijtje:

Koppelvibrators zijn een must-have voor stellen. Dit seksspeeltje voor koppels is er in een grote verscheidenheid aan designs. Koppelvibrators stimuleren de clitoris, vulva en vagina, de penis en soms ook de testikels. Er zijn modellen die je via afstandsbediening kunt bedienen en dus handsfree kunt gebruiken. Cockringen, vooral die met extra vibratie, zijn ook beschikbaar en erg populair voor seks voor twee. Ze dichten gemakkelijk het bloed in de penis op, waardoor de erectie steviger wordt en orgasmes kan vertragen en intensiveren. De vibratie stimuleert ook de penis en testikels, maar vooral de clitoris.

Ook erg populair zijn vibrerende eieren, die in veel gevallen ook op afstand te bedienen zijn. Ze worden vaginaal ingebracht en zijn geschikt voor zowel solo-plezier als in paren en kunnen zelfs onderweg worden gedragen voor een speciale kick. U kunt zelf bepalen wie de afstandsbediening heeft. Als je niet in de buurt bent, maar je partner toch plezier wilt geven, raden we app-gestuurd speelgoed aan – de afstand maakt voor hen niet uit. Het enige wat je nodig hebt is de juiste app voor het speeltje en je kunt meteen aan de slag. Introduceer het speeltje en probeer het zeker eens uit!

Strap-on & dubbele dildo’s om van rol te wisselen en van positie te veranderen

Heb je al ervaring met seksspeeltjes en wil je samen je seksleven naar een hoger niveau tillen? Dan krijg je een ander perspectief tijdens seks met voorbinddildo’s en dubbele dildo’s. Dubbele dildo’s zijn dildo’s die aan beide kanten kunnen worden ingebracht – zodat je bijvoorbeeld tegelijkertijd anale seks kunt hebben. Strap-ons daarentegen moedigen je aan om van rol te veranderen. Ze worden ook wel voorbinddildo’s genoemd. Met voorbinddildo’s kunnen ook mensen zonder penis ervaren hoe het is om iemand te penetreren. Op deze manier kan het machtsevenwicht worden uitgewisseld. Hoe spannend!?

Seksspeeltjes voor anale seks

Wat dacht je van seksspeeltjes voor koppels voor anale stimulatie? Zo beleef je samen plezierige momenten en heb je nog intensere ervaringen tijdens seks. Anale speeltjes zijn ideaal als voorspel, ter voorbereiding op anale seks of als extra stimulatie tijdens anale seks. Lees onze aanbevelingen voor de afzonderlijke seksspeeltjes, zodat u het juiste speeltje voor uw ervaringsniveau kunt vinden. Ben je nieuw in de wereld van anale seks? Probeer dan voor het eerst anale seks met smalle, conische buttplugs die eenvoudig in te brengen zijn. Met speciale anale glijmiddelen wordt het avontuur van anale seks een bijzonder hoogtepunt in je seksleven.

Seksspeeltjes voor sensuele momenten voor twee en als cadeau. Gaan jullie voor slow seks en of wil je het voorspel nog intiemer maken? Met onze massageaccessoires heb je alles wat je nodig hebt: massageolie en massagekaarsen voor een gezellige sfeer waarin je tederheid kunt uitwisselen en volledige lichaamsstimulatie kunt ervaren. Wil je je partner of vriend(in) verrassen, geef dan bij de eerstvolgende gelegenheid een van onze cadeauboxen weg. De complete sets bevatten een selectie aan seksspeeltjes, accessoires en body & care producten, waarmee de ontvanger klaar is voor spannende avonturen.