Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Op afstand bedienbare toys kopen bij Misssteel

Een app controlled toy is ontzettend leuk. Vooral als je je werk doet via de webcam of als je met je partner een spannend avondje uit wil beleven. Met deze nieuwe toy kun je extra intens genieten.

Wat zijn op afstand bedienbare toys?

Op afstand bedienbare toys zijn sextoys die kunnen worden bediend via een afstandsbediening. Deze speeltjes zijn ontworpen om het seksuele genot te verhogen en bieden veel flexibiliteit en variatie in bed. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Er zijn kleine vibrerende eitjes, maar ook grotere stimulators die specifiek zijn ontworpen voor gebruik tijdens seks.

Op afstand bedienbare sextoys zijn meestal draadloos. Deze kun je overal gebruiken, zonder dat er beperkingen zijn door draden of kabels. Het gebruik ervan voegt een extra dimensie toe aan seksuele activiteiten. Zo voeg je spanning en verrassing toe in de slaapkamer. De gebruiker of de partner houdt de  afstandsbediening vast. Dit draagt bij aan het versterken van de band en het verhogen van de seksuele bevrediging. Soms gebruikt men ze ook op afstand  voor het vervullen van fantasieën en rollenspellen.

Wat voor type op afstand bedienbare toys zijn er?

Er zijn verschillende soorten op afstand bedienbare sextoys, waaronder:

 1. Vibrators: Dit zijn de meest populaire en veelzijdige op afstand bedienbare sextoys, beschikbaar in verschillende maten en vormen, van kleine en discreet tot grotere modellen voor gebruik tijdens seks.
 2. Kegelballetjes of vaginale balletjes: Deze balletjes zijn speciaal ontworpen om de bekkenbodemspieren te versterken en kunnen ook worden bediend via een afstandsbediening.
 3. Butt plugs: Dit zijn op afstand bedienbare anale speeltjes die de gebruiker kunnen helpen bij het bereiken van anale stimulatie en vergroting van het genot.
 4. Prostaat massagers: Dit zijn sextoys die specifiek zijn ontworpen om de prostaat te stimuleren en kunnen ook worden bediend met een afstandsbediening.
 5. Bondage-uitrusting: Sommige op afstand bedienbare sextoys zijn speciaal ontworpen voor BDSM-praktijken, zoals vibratie-uitrusting die kan worden gebruikt tijdens bondage of vastgebonden seksuele activiteiten.
 6. Sleeves: Voor mannen zijn er ook op afstand bedienbare toys genaamd sleeves. Deze zijn er om de penis op afstand te stimuleren en kunnen worden bediend met een afstandsbediening.

Deze zijn slechts enkele voorbeelden van de verschillende soorten op afstand bestuurbare sextoys die beschikbaar zijn. Het is belangrijk om altijd te overwegen wat je comfortabel vindt en waar je interesse in ligt, voordat je een aankoop doet.

Waar let je op bij de aankoop van op afstand bedienbare sextoys?

Bij de aanschaf van op afstand bestuurbare sextoys is het belangrijk om met het volgende rekening te houden:

 1. Kwaliteit en materialen: Zorg ervoor dat het product gemaakt is van veilige, niet-giftige materialen. De toy moet comfortabel aanvoelen en geen allergische reacties veroorzaken.
 2. Afstandsbediening: De afstandsbediening werkt op een bepaalde manier. Hou rekening met de opties en of het om een app gaat.
 3. Waterdichtheid: Een toy moet waterdicht zijn als je hem  in de badkamer of onder de douche wil gebruiken. Let daar goed op.
 4. Batterijen en oplading: Zorg ervoor dat het product gemakkelijk op te laden is en genoeg batterijduur heeft voor een aangename ervaring.
 5. Geluidsniveau: Sommige op afstand bedienbare sextoys kunnen lawaai produceren. Overweeg of het geluidsniveau acceptabel is voor jou en je omgeving.
 6. Privacy en beveiliging: Als je besluit om een app-gebaseerde op afstand bedienbare sextoy te kopen, zorg er dan voor dat de app voldoet aan hoge standaarden voor privacy en beveiliging.
 7. Prijs en waar voor je geld: Zoek een product dat aansluit bij je budget en waarvoor je een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Zorg er vooral voor dat je altijd een product koopt waarmee je comfortabel bent. Daarnaast is het belangrijk dat het bijdraagt aan een positieve en bevredigende seksuele ervaring.