Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Sextoys voor hem

Voor de man heeft Miss Steel alles in huis! Sextoys voor hem als Masturbators, Cockringen en Prostaat massagers. De bekende merken ontbreken natuurlijk niet. Denk aan Tenga, Fleshlight, Lelo en We-Vibe. Al onze sextoys voor mannen en iedereen met een penis en of prostaat zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en geven precies de stimulatie die jij zoekt. Een orgasme was nog nooit zo lekker als met de sextoys van Miss Steel.

Meer toys voor hem

Sextoys voor hem

Voor mannen die op zoek zijn naar het ultieme orgasme

Net als voor vrouwen is er ook een grote keuze aan spannende seksspeeltjes voor mannen. Masturbators als alternatief voor “handwerk”, cockringen voor een bijzonder stevige erectie, prostaatstimulatoren voor gerichte stimulatie van de prostaat, testikelringen voor een intense prikkel, penispompen voor beter uithoudingsvermogen of gels die langer uitstellen of voor tintelingen zorgt en intense ervaringen.

Er zijn geen grenzen aan de verbeelding van mannen met onze gevarieerde seksspeeltjes. Er zijn seksspeeltjes voor solo plezier, zoals masturbators, maar ook speeltjes die je samen met je partner kunt gebruiken, zoals vibrerende cockringen. Met de sextoys voor mannen beleef je opwindend plezier en genot en kunnen explosieve orgasmes bezorgen.

Welke Sextoys voor Hem zijn er?

Wat een dildo of vibrator is voor een vrouw, is een masturbator voor een man. De kunstvagina is gemaakt van siliconen, rubber of TPE en geeft de penis een plezierig solo-plezier. Met een masturbator kunnen mannen zichzelf stimuleren en een grotere en intensere voldoening ervaren.

Masturbators met vibraties stimuleren ook het beste deel van de man met zachte of sterke vibraties. Ze zijn een welkome afwisseling van handwerk en geven een bijna levensecht gevoel. De Fleshlight is ‘s werelds meest populaire masturbator. Het is bijzonder levensecht en reproduceert perfect het gevoel van de menselijke huid wanneer je solo speelt. De zuigkracht en drukregeling kunnen individueel worden aangepast en zorgen zo voor een bijzonder tintelende ervaring.

De cockring, meestal gemaakt van metaal of siliconen, wordt vóór het vrijen over het nog slappe lid getrokken. Als de penis hard wordt, houdt de ring het bloed vast en zorgt voor een stevige en langdurige erectie. Cockringen zijn een populair seksspeeltje, omdat het vrijen langer duurt door de langere standvastigheid. Zo hebben beide partners baat bij een cockring tijdens de seks.

Prostaat stimulators zijn vibrators die anaal worden ingebracht en tegelijkertijd de testikels en het perineum stimuleren. Deze tintelende massage van de prostaat kan echte gevoelens van genot opwekken. De tintelende trillingen op deze bijzonder plezierige plekken kunnen zorgen voor een explosief orgasme.