Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Bondage

Kies uit de verschillende mogelijkheden van bondage. Ball gags, touw maar ook kunnen hand- en enkelboeien, leren riemen, kettingen en spreidstangen gebruikt worden om de bewegingsvrijheid te beperken. Bij Miss Steel vindt je een ruim assortiment aan BDSM artikelen.

Waarom Bondage?

Bondage is een onderdeel van BDSM. Er zijn verschillende redenen waarom men bondage seksueel prettig kan vinden. Het plezier kan een onderdeel zijn van gevoelens van macht en machteloosheid, die sommigen opwindend vinden. Ook kan de fysieke onmogelijkheid om vrij te bewegen zorgen voor een bevrijding van een verantwoordelijkheid: omdat men geen gelegenheid heeft de partner te bevredigen, kan men zich volledig richten op de eigen gevoelens en het eigen genot. Ten slotte kan het lichamelijke gevoel van de bondage als prettig worden ervaren, vooral als het vastbinden over erogene zones plaatsvindt.

Voor de vastbindende partner kan, naast het eerder vermelde machtsspel, het vastbinden van de partner de mogelijkheid geven zijn of haar fantasie de vrije loop te laten. Daarnaast kan men de opwinding van de partner goed waarnemen en controleren. Ook vinden sommigen een vastgebonden partner een aangenaam aanzien.

Nadat een van de partners is vastgebonden, ligt de regie van het seksspel bij diens partner. Dit kan allerlei kanten opgaan, van zachte strelingen tot harde sm, maar wat vaak gebeurt, is dat je een erotisch ‘plaagspelletje’ met de vastgebonden partner speelt. Hierbij vindt er een stimulatie plaats tot een bepaald niveau. Echter, het verlangen om daarna verder te gaan wordt niet ingewilligd. Door op deze wijze het hoogtepunt uit te stellen, versterken de seksuele gevoelens.