Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

De beste DEALS ❤️

Lees onze tips

Nieuwsgierig naar BDSM of Bondage?

Ben je nieuwsgierig naar de wereld van BDSM?

Lees onze BDSM en Bondage tips en je hebt vanavond al zin!

BDSM kan een superleuke en opwindende manier zijn om contact te maken met je partner om ongelooflijke erotische sensaties te ervaren. Het is namelijk een belevenis waarbij je eigen fantasie en verlangen feitelijk de enige grenzen zijn. Er is dus niks mis mee om een beetje te gaan experimenteren. Dat geldt ook voor bondage. Mocht het allemaal een volslagen onbekende wereld zijn, geen nood, want wij helpen je een handje met onze tips.

Dus vertrouw je elkaar volledig en ben je open minded genoeg, dan kan de wereld van bondage wellicht iets voor jullie zijn. En met onze BDSM en Bondage Tips voor beginners krijg je zeker zin in meer!

Wat is BDSM of bondage?

bondage bdsm voor beginnersBDSM is een overkoepelende afkorting voor zowel Bondage, Discipline, Dominantie en Submissie (Dom en Sub) en Sadisme en Masochisme. Maar hoe zeer BDSM of Bondage ook als een kinky afwisseling gezien wordt, het is zeker geen spel met enkel zweepjes, touwen en knevels.

Strikt genomen is BDSM een situatie of spel waarbij de spanning tussen jou en je partner wordt opgewekt door middel van dominantie en alle handelingen die jij en je partner daarbij graag wilt toelaten. Heb je altijd al de fantasie gehad om gedomineerd te worden door je partner, dan is dit echt wel jouw ding. Kortom, ja het heeft raakvlakken met zaken als discipline, dominantie, onderwerping, sadisme en masochisme. Het is echter maar hoe ver je zelf wilt gaan. Al houdt jouw partner alleen jouw handen vast boven je hoofd tijdens de seks, dit hoort al bij bondage.

Communicatie is key

Communicatie is altijd belangrijk als het over je ervaringen in bed gaat en bij bondage is dat nog belangrijker. Er is nu eenmaal sprake van een spel waarbij de balans juist neerkomt op vertrouwen. Sta je er beiden voor open: ga er dan zeker voor. Is dat niet zo of doet de ander mee om jou een plezier te doen, begin er dan niet aan. Seks in welke vorm dan ook moet immers voor beiden bevredigend zijn en het is zeker niet zo dat de ander het enkel moet ondergaan. Met andere woorden, zorg voor voldoende vertrouwen.

Kies een stop-woord

Nog belangrijker dan de communicatie is het stop-woord. Deze is heilig. Door het noemen van dit woord maakt de ander duidelijk dat het te ver gaat, respecteer dat en ga niet denken dat een ‘nee’ een ja is. Nee is nee en dat betekent dus gewoon stoppen. We zijn niet allemaal even pittig aangelegd en respect tonen naar je partner zorgt voor meer vertrouwen.

Begin simpel

Eenvoud is de snelste weg naar succes. Daarom zijn handboeien of een blinddoek al voldoende, vooral bij bondage voor beginners. Het is een gezamenlijke ervaring en naar mate je merkt dat je partner het waardeert kun je het gaan opschalen.

Er zijn heel veel verschillende soorten speeltjes en accessoires onder de kopjes ‘Bondage‘ of ‘BDSM‘, en, afhankelijk van wie je bent, kan dat je het gevoel geven dat je een kind in een snoepwinkel bent of misschien voel je  je juist geïntimideerd en een beetje overweldigd. Hieronder een selectie van BDSM-producten voor beginners die je op weg helpen tijdens je reis.

Spelen met de zintuigen

Een blinddoek of masker maakt elk bondagespel des te spannender en is een must-have voor je collectie. In het BDSM-spel is het gebruikelijk om de ander een of meerdere van deze zintuigen te ontnemen. Met een blinddoek kun je iemands zicht ontnemen, waardoor de ander meer gebruik moet maken van bijvoorbeeld het gehoor, geur, smaak of gevoel. Dit is een leuke manier om de ander gericht bewust te maken van de andere overgebleven zintuigen, omdat de resterende zintuigen dan intensiever waarnemen. Een erotische massage met een heerlijke olie zal bijvoorbeeld 10x zo intens voelen.

Kietel vervolgens jouw partner met een veren kietelaar. Een verenkietel of tickler is een niet-intimiderende manier om je zintuiglijke plagerij te versterken. Gebruik zachte bewegingen van bijvoorbeeld de elegante Taboom Veren Kietelaar om de gevoelige gebieden van je partner te prikkelen.

massagekaars bondageExperimenteer met temperatuurspel met een massagekaars. De massagekaars Bijoux Aphrodisia is lichaamsveilig en zelfs eetbaar, zodat je de perfecte sensuele stemming kunt creëren en je partner kunt prikkelen met warme wassensaties. Als bonus voeden en hydrateren de natuurlijke oliën in de kaarsen ook de huid.

Plezierige pijn

Als je een beetje plezierige pijn wilt toevoegen aan je BDSM-sessies voor beginners, probeer dan een spanking paddle. Deze prachtige Scandal Paddle is ideaal voor beginners – deze heeft een satijnachtige gevoerde kant voor een sensuele tik en een zachte pluche kant voor zachtjes strelen wanneer je gehoorzaamd.

Floggers zijn veelzijdige zintuiglijke instrumenten. Ze kunnen op dezelfde manier worden gebruikt als een verenkietel om de huid te plagen en te strelen, voordat ze worden opgebouwd tot snelle bewegingen zodra je partner supergevoelig is. De Vegan leren Flogger van Taboom  is gemakkelijk in gebruik en voelt fantastisch aan.

tepelklemmen bdsm bondage beginnersTepelklemmen kunnen ook plezierige pijn bieden. De naam tepelklemmen klinkt misschien eng, maar tepelklemmen zijn kleine, simpele seksspeeltjes die in je tepels knijpen. Ze knijpen in de tepel en op die manier knellen ze de bloedtoevoer een beetje af, waardoor ze een pijnlijke en plezierige ervaring kunnen zijn. Van het merk Lovense zijn er nu zelfs APP bedienbare tepelklemmen. Draag ze zelfs tijdens een avondje uit en laat je verleiden.

Vastbinden

Boeien zijn een ander essentieel onderdeel van BDSM voor beginners. Bondage betekent nu eenmaal vastbinden in het Engels. Zachte handboeien zoals deze van Fifty Shades zijn verstelbaar en zachte aan de binnenkant met snelsluitingen die aan elkaar kunnen worden vastgemaakt of aan andere boeien zoals enkelboeien of bedriemen.

Ball gags en BDSM gaan vaak hand in hand. Doordat je je seksuele spanning en energie niet kan uiten via je mond en stem, zal deze energie en spanning een andere weg zoeken en zich opbouwen in je lichaam. Wat vaak resulteert in heftigere orgasmes.

Een ballgag zit tussen de tanden zodat je niet kunt praten, heeft een diameter van ongeveer 4,5 cm en soms gaten waardoor je gemakkelijker kunt ademen.

Haal er een seksspeeltje bij

Bevalt de erotische massage wanneer je partner vastgebonden is, dan kun je ook aan de slag met seksspeeltjes. En die zijn er in onze shop natuurlijk in alle mogelijke uitvoeringen. Met een vibrator kan je leuke dingen mee doen wanneer je partner vastgebonden is. Zeker wanneer je dit combineert met een plaagspelletje. Wel oppassen: met een vibrator of luchtdruk speeltje wil het soms wel heel snel gaan met een orgasme.

Ook interessant