Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS

Alle tips voor een eerste keer

Wat is Pegging?

Nieuwsgierig naar Pegging?

Alle tips voor een eerste geweldige ervaring

Als we jou zouden vertellen, dat wij weten hoe je het meest intense orgasme van je leven zou kunnen beleven, zou je waarschijnlijk de kans grijpen om het te proberen. Maar om welke reden dan ook, staan hetero mannen niet echt open voor het experimenteren met prostaatspel – ook al zeggen zelfs experts op het gebied van seksuele gezondheid dat dit een enorm genot kan zijn.

Maar misschien sta je wel open staat voor pegging? Want het lijkt erop dat steeds meer mannen ook open staan voor toys. En ook zijn er meer mannen dan we denken die ook Pegging best eens willen proberen. Dus, wat is pegging precies, en moeten kerels het proberen?

Wat is Pegging?

Dit is een seksuele handeling waarbij een vrouw een voorbind dildo draagt ​​en haar partner anaal penetreert. Gewoonlijk wordt er bij  pegging vaak gedacht aan de daad tussen heteroseksuele paren, dus het is een vrouw die de traditionele genderdynamiek omdraait en de man “neemt”. Maar er zijn heel veel lesbiennes die ook nooit naar een date vertrekken zonder hun strap-on in hun tas, zodat ze hun partner zowel vaginaal als anaal kunnen penetreren.

Waarom is Pegging zo fijn?

De gevoelige zenuwen in de prostaat van een man worden door penetratie bij pegging gestimuleerd en dit kan tot een veel intenser orgasme leiden dan een “penis orgasme”. Een prostaat orgasme is voor velen het meest intense orgasme dat ze ooit ervaren hebben.

Daarnaast kan Pegging ook voor de vrouw net zo plezierig zijn. Het is een veel voorkomende verkeerde benaming dat pegging fysiek helemaal om de man draait. Met de juiste dildo en harnas kan de vrouw ook worden gestimuleerd – in mijn ervaring is dit iets dat beginners vaak missen.

Voor velen is de fysieke stimulatie genoeg om van te genieten – maar voor anderen is het veranderen van rol bij pegging net zo aantrekkelijk. Het kan voor haar een oogverblindende en intens erotische ervaring zijn.

Een vrouw vertelde ons over haar pegging-avontuur: “Het is zo’n verschuiving in de machtsdynamiek. Ik bleef maar denken, ik penetreer nu letterlijk iemand. Bovendien is het een vaginale training omdat je de dildo die wij gebruikten met je vagina moet vasthouden terwijl je hem gebruikt.

Maar ook als de ontvanger geen P-spot heeft, kan anale penetratie nog steeds goed voelen. Het anale kanaal en de anale ingang hebben immers evenveel zenuwen als de kop van een penis (ongeveer 4.000).

De eerste keer Pegging proberen? Waar denk ik aan?

  1. Communicatie en instemming: Open communicatie en wederzijdse instemming zijn uiteraard cruciaal bij elke seksuele activiteit, zo ook bij pegging. Jullie moeten je comfortabel voelen en akkoord gaan voordat je begint.
  2. Voorbereiding: Om pegging plezierig en veilig te maken, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan glijmiddel op waterbasis bij een siliconen dildo om het comfortabeler te maken en wrijving te verminderen. De anus wordt niet vochtig als de vagina dus gebruik liever te veel dan te weinig anaal glijmiddel.
  3. Toy selectie: Voor pegging wordt meestal een speciale voorbind dildo gebruikt. Deze dildo’s kunnen zijn ontworpen voor gebruik in een harnas dat rond de heupen van de drager wordt bevestigd, waardoor ze de dildo kan “bedienen”. De dildo’s zijn meestal taps toelopend en hebben een brede platte basis om ervoor te zorgen dat ze veilig in het harnas blijven zitten. Ook zijn er voorbind dildo’s die je zonder harnas kunt gebruiken. Zij draagt dan het korte dikkere deel in haar vagina. Dit geeft haar extra G-spot stimulatie. Soms kan dit deel ook trillen.

Waarom zou je pegging willen proberen?

Er zijn verschillende redenen om pegging te willen uitproberen:

  1. Nieuwe ervaringen: Pegging kan een manier zijn om nieuwe seksuele sensaties en ervaringen te ontdekken.
  2. Rollenspel en omkering van genderrollen: Sommige stellen vinden het opwindend om traditionele genderrollen om te keren, waarbij de vrouw de dominante rol speelt en de man de onderdanige rol inneemt.
  3. Anale stimulatie: De anus heeft veel zenuwuiteinden en kan een bron van seksueel genot zijn, ongeacht het geslacht. Pegging kan daarom aantrekkelijk zijn voor mensen die genieten van anale stimulatie.
  4. Vertrouwen en intimiteit: Het uitproberen van nieuwe seksuele activiteiten kan het vertrouwen en de intimiteit tussen partners versterken, omdat het openheid en communicatie bevordert.

Wat heb je nodig voor Pegging?

Je hebt in ieder geval een harnas & dildo of een dubbele dildo plus glijmiddel nodig. Je hebt bij een harnas + dildo twee opties: je kunt een dildo en een harnas apart kopen, of je kunt een strap-on kopen, een set die beide bevat.

Het voordeel van het afzonderlijk kopen van het harnas en de dildo is dat je de ervaring kunt aanpassen. De gever kan een harnas kiezen en de ontvanger kan een dildo kiezen. Voor een harnas kun je een ondergoedstijl of een strap-on-stijl kopen.

Zoals de namen al doen vermoeden, ziet een harnas in ondergoedstijl eruit als een slip. Goede harnassen in ondergoedstijl hebben wij van het merk Strap-on-me. welke strap on

Harnassen in strap-on-stijl hebben een verstelbare banden. Ze zijn dus aan te passen waardoor de drager meer controle kan krijgen. Een fijne losse strap-on-stijl harnas is bijvoorbeeld de Strap-on harnas van het merk Fun Factory. Ook de siliconen dildo’s van dit merk zijn absoluut fantastisch.

Last but not least: Glijmiddel! Glijmiddel maakt letterlijk het verschil tussen anale penetratie met wrijving en een aangename, orgastische ervaring. Glijmiddelen op siliconen basis zijn niet compatibel met siliconen speeltjes, waar de meeste dildo’s van gemaakt zijn. Kies in plaats daarvan voor een gelachtig anaal glijmiddel op waterbasis, zoals: Sliquid Sassy of Pjur.

Welke maat Dildo bij pegging?

Wat betreft de voorbind dildo? Begin klein. Misschien wel vijf keer zo klein als je denkt nodig te hebben. Vooral als je nog nooit eerder met meer dan één vinger anaal bent gepenetreerd. Vertrouw ons, langzaam en gestaag wint de anale O. Zorg er ook voor dat het gemaakt is van siliconen van medische kwaliteit, die je na gebruik helemaal schoon kunt krijgen.

Om er voor te zorgen dat de dildo niet door de opening glipt moet de dildo een brede basis hebben. Daarnaast is het fijn als deze zo plat mogelijk is.

Hoe begin je met Pegging?

OK, dus je hebt het samen besproken en je spullen gekocht. Wat nu? Praat verder… in detail: Welke positie wil je proberen? Ga je een stopwoord gebruiken?

Zijn jullie er helemaal klaar voor ga dan niet van nul naar kontseks. Alle soorten seks zijn beter als alle partijen er bijna om smeken. Begin met zoenen, met de hand bevredigen en oraal.

Ga verder met een anale massage en anaal vingeren. De meeste anussen moeten eerst ontspannen om te worden gepenetreerd. Begin aan de buitenkant van de anus en masseer de ring van spieren rond de anus. Wanneer de ontvanger communiceert dat deze er klaar voor is, gebruik dan een goed ingesmeerde vinger met glijmiddel om de anus te penetreren. Probeer technisch gezien: cirkels te maken in de anus langzaam in en uit de anus te stoten en een “kom hierheen” -beweging te maken tegen de prostaat (5cm in de anus, langs de voorwand)

Smeer dan de anus van de ontvanger en de schacht van de dildo in met glijmiddel totdat beide lekker glad zijn. Neem nu positie aan die jullie bespreken hebben. Missionaris waarbij je elkaars gezichtsuitdrukkingen kunt lezen, of doggy style, wat kan helpen het anale kanaal te openen. Laat de gever de punt van de dildo tegen de ingang van de ontvanger drukken. Wanneer de ontvanger uitademt, kan de ontvanger de heupen optillen om de dildo langzaam te accepteren met de snelheid die voor hen het beste werkt. Ga door met dit patroon totdat de ontvanger volledig is gewend aan de dildo. Vanaf hier kan de gever stoten, cirkelvormige bewegingen maken of volkomen stil blijven. Keuze van de ontvanger.

Pegging nazorg

Veel mannen, vooral cisgender heteromannen, hebben nog nooit iets in hun achterste gehad, dus dit is een compleet nieuwe ervaring voor hen die onvoorziene emoties kan oproepen. Daarnaast is Pegging niet alleen emotioneel voor de ontvanger, maar ook voor de persoon die geeft. Het vooral emotioneel zijn voor vrouwen en transmannen, die pegging gebruiken als een manier om voor het eerst seksueel dominanter te worden. Of sommige mensen gebruiken pegging als een manier om seks te hebben die hun niet-binaire of trans-identiteit bevestigt, die op zich al kwetsbaar is.

Om al deze (en andere) redenen is het een must om met elkaar te checken wanneer het harnas uitgaat en het ondergoed weer aan gaat.

Als de anus van de ontvanger pijnlijk is, zijn er de fysieke aspecten van nazorg die je moet toevoegen. Hopelijk heb je veel glijmiddel gebruikt en ben je niet over je grenzen gegaan, maar als je billen pijnlijk zijn, raden we aan een anale zetpil die kloven kan helpen genezen te gebruiken.

Nazorg kan ook de vorm aannemen van een Q&A, waarbij beide partners nagaan hoe de ervaring voor de ander was. Vragen die je kunt stellen zijn onder andere:

“En wat zijn je eerste gedachten ?”
“Hoe voelde het voor jou?”
“Welke delen vond je echt leuk? Welke heb je liever dat ik de volgende keer oversla?
“Is er iets dat ik de volgende keer anders kan doen om het voor jou aangenamer te maken?”
“Zou je het leuk vinden als ik de volgende keer harder ging? Langzamer?”

Jouw billen, jouw regels

Hoe orgastisch pegging ook kan voelen voor de gever en de ontvanger, het is niet voor iedereen weggelegd. Dus, als je geen riem wilt dragen of anaal wilt nemen, maak je geen zorgen. Er zijn tal van manieren om plezier te krijgen en te geven.

 

Ook interessant