Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Hit the right spot!

De beste G-spot vibrators

De beste g-spot vibrators raken precies de G-spot

Een ding is zeker: de G-spot is een plek is die veel mensen veel genot geeft als deze wordt aangeraakt – en als het gaat om erogene zones, is dat niet het enige dat er echt toe doet? Ook de juiste vorm van stimulatie voor jou is wat telt om te genieten van jouw G-spot en misschien wel tot een G-spot orgasme te komen. Daarom onze hitlijst met de beste G-spot vibrators.

Wat is de G-spot?

Weinig lichaamsdelen zijn zo veel besproken en wetenschappelijk onderzocht als de ongrijpbare G-spot.

Over het algemeen wordt de G-spot beschouwd als een gebied van verhoogde gevoeligheid en erotisch plezier dat zich op de vaginale wand bevindt aan de kant van de buik. Dit op ongeveer 5-8 cm vanaf de ingang van de vagina.

clitoris en g-spot anatomieSommige experts denken dat de G-spot een aparte structuur is binnen de vaginale wand, terwijl anderen beweren dat het eigenlijk een deel is van de interne clitoris is, die zich als een ijsberg uitstrekt in het lichaam en veel groter is dan het kleine externe clitorale knobbeltje zou aangeven. Een ding staat vast: wanneer gestimuleerd tijdens de seks of met een seksspeeltje, kan de G-spot jouw ticket naar een intens G-spot orgasme zijn.

De beste G-spot vibrators

De algemene consensus is dus dat de G-spot inderdaad bestaat – zelfs al zijn onderzoekers het niet helemaal eens over de aard en grootte. Veel mensen melden een zeer reële fysieke reactie wanneer dit gebied wordt aangeraakt en kan het beste worden gestimuleerd met vingers, penis of sextoy, op voorwaarde dat dit in de juiste de hoek gebeurd om de G-spot precies te raken en de juiste druk of stimulatie kunt uitoefenen.

Daarom hier een G-spot vibrator lijstje met vibrators die zo goed zijn dat je je zult afvragen hoe iemand ooit dacht dat deze plek een mythe was.

De best betaalbare G-spot Vibrator

love to love g spot vibratorWil je eerst eens testen of een G-spot vibrator iets doet? Overweeg dan de Love to Love Feel me G-spot vibrator. Hij is verrassend sterk voor de lage prijs, heeft een verstelbare knop waarmee je de exacte hoeveelheid vibratie en druk kunt verfijnen, en is perfect gevormd om de G-spot te vinden. En blijkt dat je toch geen fan bent van dat soort stimulatie, kun je deze vibrator altijd gewoon op de clitoris gebruiken.

De meeste krachtige G-spot vibrator

Lelo - Gigi 2 Vibrator PaarsDe Lelo Gigi 2 Vibrator  is de verbeterde versie van LELO’s razend populaire G-spot vibrator. Deze vibrator is misschien wel de meest positief beoordeelde G-Spot vibrator ooit gemaakt. Gigi 2 heeft een kenmerkende afgeplatte kop die perfect is voor het verkennen van deze erogene zone. Hij is volledig waterproof dus dat is niet alleen fijn omdat Gigi 2 dan makkelijk schoon te maken is , maar je kunt hem dus ook meenemen onder de douch of in bad. Verkrijgbaar in 3 kleuren.

De stotende g-spot vibrator

de stotende g-psot vibratorsDe pulsator of ook wel stotende G-spot vibrator is een patent van het merk Fun Factory. Hun stotende toys zijn handsfree te gebruiken en simuleren de penetratie van een penis. Maar dan met een perfecte pasvorm. Er zijn verschillende soorten zoals de Stronic G die vooral krachtig op de G-spot stoot of Sundaze waarmee je een reis maakt van trillende clitoris stimulatie tot stoten op de G-spot.

G-spot vibrator met luchtdruk

beste g-spot vibrator womanizer ogEen geheel nieuwe ervaring kan je beleven met de nieuwe Womanizer OG. De allereerste G-spot toy met luchtdruk stimulatie op de G-spot. Het doel van deze toy is ook echt een G-spot orgasme. Warm op door de opening eerst over de G-spot te plaatsen en deze te stimuleren met luchtdruk en trillingen. Eenmaal in the mood breng dan de OG in en geniet van luchtdruk golven op de G-spot. Samen met de trillingen een extra boost om tot een G-spot orgasme te komen.

Tapping de G-spot

De beste G-spot Rabbit vibratorWil je eens wat anders dan een alleen trillende vibrator? En ben je op zoek naar intense G-spot stimulatie in combinatie met clitoris vibraties. Dan is Svakom Aylin de tappende Rabbit vibrator de toy die je zoekt.
De schacht van Aylin is de top voorzien van een balletje dat naar binnen en buiten komt en zo klopt tegen jouw G-spot. Dit geeft een trillend en kloppend gevoel op de G-spot. Pas verbluffende druk toe op precies de juiste plekjes voor een intense ervaring. Aylins pulserende tip stuurt je zeker op reis naar de ultieme climax.

De beste met afstandsbediening

beste G-spot vibrator lovense lush 3Lovense LUSH 3.0 – een vibratie eitje met APP is oprecht de krachtigste G-spot bullet met Bluetooth-afstandsbediening! Een vibratie ei als Lovense LUSH 3 is een veelzijdig seksspeeltje. Uiteraard zeer geschikt voor spannende spelletjes samen. Het eitje is zeer stil en dus ook buiten de deur te gebruiken. Je kunt het eitje laten trillen op muziek of patronen maken op de APP die je helemaal in extase zullen brengen. Voor tijdens het voorspel of solo is LUSH 3 ook een geweldige aanwinst in jouw nachtkastje. Daarnaast is het eitje van Lovense geschikt voor webcam.

De beste met ribbels

Tiger G5 blackline kopenDan moet je zeker Fun Factory Tiger hebben. Een krachtpastser met Ribbels die je extra verwennen bij het in en uit bewegen van de toy. De gebogen vorm zorgt voor perfecte bevrediging van de G-spot bij haar, maar ook op de prostaat bij een man. De tiger is dus ook anaal te gebruiken. De bijzondere geribbelde schacht van medische siliconen is soepel en strak – dankzij de unieke FlexiFUN-technologie die zich aanpast aan de lichaamsvorm in elke denkbare positie. Deze Tiger zal dus zeker de meest verborgen passiepunten bereiken met krachtige diepe Vibraties. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

De beste Dual G-spot vibrator

de beste g-spot rabbitDe G-spot verwennen en tegelijkertijd de clitoris? Dan raden we de We-Vibe Nova 2 en Womanizer DUO aan. Inmiddels is er ook een Womanizer DUO 2. Niks dat de clitoris intenser verwend dat luchtdruk pulsen. Bij de DUO geniet je van een luchtdruk puslen op de clitoris en G-spot stimulatie met de meest geniale vorm en vibraties van de vibrator.

Is luchtdruk niks voor jou op de Clitoris dan raden we zeker de We-Vibe Nova 2 aan. De bijzondere vorm van de clitoris arm zorgt voor constante druk op de clitoris terwijl de G-spot vibrator precies rust op jouw G-spot. De G-spot vibrator is bij deze twee toys trouwens precies hetzelfde en te verstellen voor een perfect fit. Beide toys zijn van dezelfde fabrikant WoW Tech vandaar de gedeelde techniek in deze toys.

De beste dildo voor de G-spot

njoy pure wand massagerNaast de beste G-spot vibrators moesten we toch nog even deze Dildo noemen. Hebben we het over een dildo dan betekend dat een niet trillende toy, dus zonder motor. Deze kan van glas, siliconen of metaal zijn. De meest geprezen g-spot dildo is dan toch echt de roestvrij stalen NJOY Pure Wand.
Misschien niet het meest goedkope materiaal van de 3 soorten maar wel effectief doordat de Dildo zwaar is en hierdoor meer druk kan uitoefenen. De gebogen vorm is perfect van NJOY Pure Wand. De grotere bal breng je in en door de kromming kan je met druk op de kleine bal de G-spot masseren. Deze Pure Wand is ook voor de prostaat geschikt. Gebruik dan de kleinere bal inwendig.

 

 

Ook interessant