Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Le Wand

Le Wand is een merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van luxe en hoogwaardige seksspeeltjes voor vrouwen. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder vibrators en massagers, die zijn ontworpen om de meest plezierige en bevredigende ervaring te bieden. De producten van Le Wand zijn gemaakt van de beste materialen en zijn ontworpen om op een veilige en effectieve manier de seksuele gezondheid en het welzijn van vrouwen te verbeteren. Het merk heeft een sterke focus op inclusiviteit en genderneutraliteit en streeft ernaar om een ​​veilige en comfortabele omgeving te bieden voor alle klanten.

Ontdek de Toys van Le Wand

Het merk met prachtige en krachtige wand massager en vibrators. Een door vrouwen opgericht premium merk van persoonlijke vibrerende stimulators die ongeëvenaarde kwaliteit brengen. 

Ben je op zoek naar een Wand Massager? Maar dan eentje die er mooi uitziet en echt krachtig is? Dan ben je bij dit merk aan het juiste adres. Dit merk heeft zowel Wand vibrators met snoer als zonder snoer in de meest leuke kleurtjes als paars, rose goud en poeder blauw. Ook zijn ze in verschillende maten beschikbaar.

Naast wand massagers heeft het merk ook andere toys op de markt gebracht. Zoals Le Wand Hoop die erg populair is.