Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Het verschil tussen alle luchtdruk vibrators

Welke luchtdruk vibrator past bij mij?

Wat is de beste luchtdruk vibrator?

Lees hier welke luchtdruk speeltje bij  jou past.

De allereerste luchtdruk vibrator was de Womanizer. Maar inmiddels zijn ze er van meerdere merken en in vele soorten en maten. We kunnen ons voorstellen dat je door “de luchtdruk vibrators het genot niet meer ziet”.  Dit vanwege de vele verschillende vormen, prijzen en merken. In dit Blog vergelijken we de verschillende modellen en de bestsellers van Satisfyer, ROMP en Womanizer.

Wat is een luchtdruk vibrator?

Nog even een korte uitleg. We noemen deze sextoys dan wel luchtdruk vibrators, maar eigenlijk zijn het helemaal geen vibrators. Het zijn seksspeeltjes die de clitoris stimuleren met luchtdrukgolven terwijl ze tegelijkertijd zachtjes zuigen aan de clitoris. Een fantastische uitvinding want het werkt! Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 96% van de vrouwen een orgasme bereikt bij gebruik van een luchtdruk speeltje. Geen wonder dat we met z’n allen zo’n seksspeeltje in de slaapkamer willen. Dit moet je gewoon een keertje ervaren.

Bij alle luchtdruk speeltjes is het de bedoeling de opening om de clitoris te plaatsen. Zo ontstaat een afgesloten ruimte om de clitoris. Wanneer het speeltje dan aanstaat wordt er lucht in en uit geblazen. Bij blazen voel je druk en bij lucht onttrekken voel je een zuigend effect. Dit wisselt zich af. Hoe hoger je de stand zet hoe sneller dit zich opvolgt.

Verschil in techniek en werking

We sommen de werking van alle verschillende merken die wij verkopen voor je op.

Womanizer is dus het merk dat als eerste een luchtdruk speeltje op de markt bracht. Womanizer heeft hierdoor het patent op de door hun ontwikkelde “Pleasure Air Technologie”. Het overbrengen van de luchtdruk stimulatie geschied door een dubbel bewegend membraan en is tot op heden volgens ons ook de meest aangename en intense techniek. De luchtdruk golven en licht zuigende werking zijn tot en met de hoogste stand goed voelbaar. De andere merken geven in de hogere standen eerder een trillende ervaring.

Womanizer DUO is een speciale variant met vibrator voor inwendig genot. Zoek je zowel luchtdruk stimulatie van de clitoris en inwendige G-spot stimulatie tegelijkertijd dan is deze DUO echt Heaven!!


Satisfyer
 kwam niet lang na de eerste Womanizer met hun veel goedkopere replica op de markt. Zij noemen hun techniek “Air Pulse” stimulatie. De eerste modellen konden niet echt tippen aan die van Womanizer. Maar de huidige modellen als de Satisfyer Pro 2 (Next Generation) en de Curve modellen komen dicht in de buurt. Hun gebuikte techniek is bijna gelijk maar ze gebruiken een enkel membraan voor het overbrengen van de luchtdruk stimulatie. Het gevoel nadert zeker het gevoel van de Womanizer.

LELO werkt volgens het merk met “sonische geluidsgolf” stimulatie. LELO legt uit dat het gevoel dat je krijgt te vergelijken is met wanneer je tegen een grote speaker aanstaat. Het is alsof de sonische (geluids) golven jouw huid raken en vibreren. Bij de eerste modellen was dit zeker waar, maar de huidige modellen LELO Sila en Sona 2 hebben zeker ook een zuigend effect. Maar overall is het meer een vibro-zuigend speeltje. Sila werkt zachter en is geweldig wanneer je langer wilt opbouwen tot een orgasme. SONA 2 zuigt extreem sterk. Lelo Sila is dan misschien minder intens maar heeft wel patronen, en stimuleert door de bredere mond de gehele labia. Ook is dit speeltje heel geschikt bij een grotere clitoris.

ROMP gebruikt dezelfde techniek als die van de Womanizer. ROMP is namelijk ook uitgebracht door hetzelfde bedrijf als dat van Womanizer namelijk WOW TECH Group. De techniek is alleen in een goedkoper jasje gestoken. Maar wel met hetzelfde geweldige effect dus ? Echter de hoogste stand van ROMP is wel lager dan die van de Womanizers.

We-Vibe Melt heeft ook dezelfde techniek en dus werking als die van Womanizer. We-Vibe en Womanizer behoren namelijk tot hetzelfde bedrijf WOW TECH. Maar de vormgeving is totaal anders. Melt is uit een stuk gemaakt en heeft geen afneembaar kapje. De intensiteit is wel hoog. Hoger dan bij Womanizers. Wij denken dat dit komt door de langere hals met bocht. Het zuigende effect is net als bij SONA 2 heel sterk. De vormgeving van Melt is ook het meest geschikt voor tussen partners in tijdens de seks.

Lora Dicarlo
Lora Dicarlo noemt haar luchtdruk vibrators microrobotica’s. Ze heeft er 2 op de markt gebracht. Dit zijn BACI en OSE 2. BACI stimuleert de gehele labia en is ontzettend krachtig. OSE 2 geeft net als de DUO van Womanizer dubbele stimulatie. Dus zowel inwendig als clitoris stimulatie. De opening van het mondje bij beide is 2 x 1,6 cm. De grootste opening van allemaal.

Svakom
Svakom heeft nu ook twee luchtdruk vibrators. Pulse Pure en Pulse Union. Deze zijn voorzien van hun gepatenteerde “Pulse Technology” dat een ​​diep zuigend gevoel te creërt, waardoor de clitoris en erogene zones zowel extern als intern worden gestimuleerd. Beide speeltjes zijn gemaakt van lichaamsveilige siliconen en zijn voorzien van magnetische oplaadpoorten. Elk heeft een batterijduur van vier uur en een waterbestendig ontwerp.  Beide zijn voorzien van vijf zuigmodi en vijf intensiteitsniveaus. Union biedt ook controle via de Svakom-app en bevat een LED-display dat elke modus coördineert met een andere kleur om de bedieningservaring van gebruikers te vereenvoudigen.

Look & Feel

Aan de looks is al duidelijk te zien dat de vormgeving heel verschillend kan zijn. Handig is jezelf voor te stellen hoe jij zelf of je partner graag de toy zou vasthouden. Aan een handvat zoals bij de Satisfyer Pro 2 ,ROMP Shine of Womanizer Classic? Of heb je liever dat hij in je handpalm valt als de Womanizer Liberty of de speeltjes van LELO? Veel toy testers vinden dat We-Vibe Melt de beste vormgeving heeft om tijdens de seks te gebruikten tussen twee partners in.

Verschil in mondjes, tuutjes of opzetkapjes

De diameter en vorm van het mondje is bij allemaal ook verschillend. Lelo Sona 2 heeft bijvoorbeeld een klein mondje (diameter 1,1 cm) neet als de speeltjes van Svakom . Heb jij het idee dat je een grotere clitoris hebt dan is deze minder geschikt. Daarom zetten we hieronder de openingen van een aantal mondjes voor je op een rij.

maten opening luchtdruk vibrators verschil mondjes

Geluid

Eigenlijk willen we dat een speeltje helemaal geen geluid maakt. Helaas is dat onmogelijk. Overal waar een motortje inzit komt nu eenmaal geluid uit. Luchtdruk vibrators maken minder geluid wanneer het mondje is afgesloten. We hebben het aantal decibel nagemeten met een APP op ons mobiel. We kunnen niks zeggen over de kwaliteit van de App en de precisie van de meting. Wel is hierdoor duidelijk welke meer of minder geluid maakt.

De speeltjes van Svakom zie je hier niet terug omdat deze net nieuw zijn. We hebben het toch even gemeten. Zachtste stand 40dB, hoogste 57dB.

verschil geluid luchtdruk toys

Conclusie: Welke kies ik?

Heb jij je keuze al kunnen maken? Een ding is zeker al deze modellen geven voldoende luchtdruk stimulatie voor een heerlijk gevoel en orgasme. De prijs-kwaliteit verhouding klopt. De duurdere modellen voelen luxer aan en geven uiteindelijk ook meer intense stimulatie.

Wil je eerst ontdekken of een luchtdruk vibrator bij jou past of wil je er gewoon niet zoveel geld aan uit geven dan zijn de goedkopere modellen als Satisfyer Pro en ROMP prima instapmodellen.

Is duurder dan echt beter? Het effect is hetzelfde: gemakkelijk een orgasme krijgen door luchtdruk stimulatie. We horen wel eens heb je de Satisfyer Pro 2 dan ben je echt in de gloria. Krijg je daarna een Womanizer dan moet je toegeven dat deze gewoon beter is.

Ontdek al onze luchtdruk vibrators hier>

 

Ook interessant