Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

Premium & Classic

Nieuw van Womanizer

The Future is WOW

Door de nieuwe Womanizer Group was ik uitgenodigd voor de lancering van de nieuwste Womanizers in Berlijn 

‘The Future is Wow’ was het Thema. Hier hoefde ik geen 3x over na te denken natuurlijk. Vorige week vertrok ik heel vroeg en nieuwsgierig vanaf Schiphol Airport richting Berlijn.

wow tech event berlijn miss steelHet Womanizer Event duurde maar liefst 2 dagen. De eerste dag kregen de ongeveer 100 genodigden de nieuwe Womanizer voor het eerst te zien. Op een te gekke locatie in Berlijn aan het water, luisterden we voorafgaand naar het verhaal van Michael Lenke, de uitvinder van de Womanizer. Ook sexpert Alix Fox van BBC London legde ons vervolgens nog even haarfijn uit hoe het ook al weer zat met vrouwen en orgasmes en een van de 137 ‘testdames’ van Womanizer deelde met ons haar ervaring over de Womanizer. Zij benoemde de positieve punten en negatieve punten van de huidige womanizers. Dit alles leidde tot de onthulling van de nieuwe Womanizer met uiteraard veel verbeteringen. De beroemde gepatenteerde Air Technologie veranderd natuurlijk niet maar de verbeteringen en aanpassingen zullen je zeker doen zeggen: WOW

De Womanizer is Verbeterd

De volgende punten moesten verbeterd worden: vormgeving, geluid en monotomie. En dat is gelukt kan ik je vertellen 😉

– Vormgeving Womanizer

Een verbeterde vormgeving stond boven aan het lijstje. We kennen de womanizer in vele soorten en maten inmiddels. Wat beviel die 137 vrouwen het beste ? Hoe houden wij de Womanizer vast? Wat is de ideale plek van de knopjes? Op al deze vragen kwam een antwoord en resulteerde in de vormgeving van de nieuwe Womanizer Premium en Womanizer Classic. Beiden hebben dezelfde vorm. De knopjes begeven zich op de ideale plek en ook in het donker is te voelen welke knop de + is of de – wanneer je naar een hoger of lager lever wenst te gaan. Want de + is groter dan de – knop en ligt iets hoger.

womaizer premium nieuw blog miss steelAan de buitenkant is het verschil tussen de twee nieuwe womanizers het materiaal. De duurdere Premium versie bestaat geheel uit het allerbeste kwaliteit medische siliconen. De Classic heeft een plastic rug en en is aan de binnenkant wel van siliconen. Het siliconen voelt uiterst zacht aan en is nauwelijks gevoelig voor het aantrekken van stof.

Het aansluitpunt voor de oplader van de womanizer heeft ook een metamorfose ondergaan. Opladen gaat nu via een Magneet contact. Heel makkelijk , want je houdt het juiste gedeelte van het oplaadsnoer in de buurt van de womanizer en klik deze is verbonden.

Het opzetkapjekapje is ook iets veranderd. De vorm van de opening is nu meer ovaal en bij de Womanizer Premium krijg je maar liefst 3 verschillende maten geleverd. Bij de Womanizer Classic worden twee maten opzetkapjes geleverd.

 

Beide Nieuwe Womanizers zijn Waterproof. Hierdoor makkelijk te reinigen en je kan de Womanizer Premium en Classic dus gerust meenemen in bad of onder de douche. Hoe fijn is dat 😉

– Geluid van de Womanizer

womanzier classic nieuw blog miss steelVoor wie al een womanizer in haar bezit heeft is het geluid bekend. Wanneer de womanizer niet vacuüm zuigt is dit wat harder. En zo’n ronkende womanizer is niet altijd even sexy. Ook na dat heerlijke orgasme wil je toch lekker nagenieten , liefst in stilte 😉

Hier heeft womanizer een geweldige oplossing voor bedacht ( waarop 100 vormen van patent zijn aangevraagd om copycats te voorkomen). Smart Silence heet de nieuwe innovatieve feature van de Womanizer Premium.
De Womanizer gaat pas aan wanneer het kapje op minder dan 2mm van de huid vandaan is en weer uit zodra je deze van de clitoris afhaalt en meer dan 2 mm is verwijderd. Gooi je jouw womanizer heerlijk van je af na dat geweldige orgasme op de lakens… dan is deze stil. Het geluid wanneer deze aan is is ook gereduceerd naar minder dan 40dB voor de Womanizer Premium.

En vergeet je de Womanizer uit te zetten, doordat je hem niet meer hoort ? No worries , na 5 minuten gaat de womanizer vanzelf geheel uit.

– Monotonie

De meeste Vibrators kennen meerdere vibratiestanden of ritmes. Maar de womanizer kan je eigenlijk alleen maar harder en zachter zetten. Beetje monotoon dus.
De Womanizer Premium gaven ze daarom nog een nieuwe feature en deze is pas echt WOW! De Womanizer Premium heeft namelijk een AutoPilot. Of wel een automatische Piloot die jou iedere keer verrast met andere ritmes. Nooit is het ritme hetzelfde want de Autopilot onthoudt ook nog eens wat hij al deed.
De 12 standaard niveaus zijn ook nog steeds aanwezig op de Womanizer Premium. Maar ook deze zijn aangepast. De laagste stand is lager dan de Womanizer Pro en de hoogste stand een stuk harder.

De vrouwen die de nieuwe Womanizer Premium mochten testen en vergelijken met de Pro hadden deze standaard niveaus echter niet gebruikt. Ze waren zo vol van de autopilot dat ze deze niet meer hadden geprobeerd 😉 De autopilot is dus alleen aanwezig op de Premium en niet op de Classic versie!

womanizer premium looks nieuw berlijnHow do they Look

Na de uitleg over de nieuwe Womanizers mochten wij ze uiteraard , onder het genot van een drankje in de zon, van dichtbij bewonderen. Ik kan je beloven ze zijn waanzinnig. Het Womanizer Event was na deze onthulling van de nieuwe Womanizers nog lang niet afgelopen. ’s Avonds was er een feest op een Boot, die een rondvaart maakte door Berlijn. En de volgende dag waren er workshops en had ik afspraken met de ontwerpers van de nieuwe womanizers, de CEO van de nieuwe Womanizer Group en Head of Sales. Een geweldig Event dat goed in elkaar zat. Net als de nieuwe Womanizers 😉

Wat gaan de nieuwe Womanizers kosten en wanneer zijn ze online te koop?

Wat is nu de prijs van de nieuwe Womanizer luchtdruk vibrator? De womanizer Premium zal net als de Womanizer Pro 189 euro kosten en de Womanizer Classic 129 euro. Ze zijn het waard dat kan ik beloven.

Ook interessant