Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69,-
Discreet verzonden en bezorgd

💓  NIEUW! Womanizer NEXT 3D

Hoe werkt het?

Sextoy met APP

Seks op afstand

Hoe werkt een sextoy met APP?

Seksspeeltjes met een APP, ook wel bekend als “slimme seksspeeltjes” of “app-gecontroleerde seksspeeltjes”, maken gebruik van draadloze technologie en mobiele apps om de bediening en interactie met het speeltje te realiseren. Vaak kan je de speeltjes wel bedienen via knoppen op de toy zelf, maar kan je veel meer standen maken via de APP en kan je ook de controle uit handen geven aan jouw partner. Hoe spannend is dat!!! Hoe werkt een Sextoy met APP nu precies? We leggen het je uit in dit blog. Ook geven wij je onze Top 5 best verkochte toys met APP.

Hoe koppel ik mijn sextoy aan de APP?

Het speeltje is uitgerust met draadloze technologie, meestal Bluetooth of wifi. Dit stelt het speeltje in staat om draadloos te communiceren met een mobiele app op je smartphone of tablet.

  1. Download de bijbehorende app van het speeltje op je mobiel: Om het seksspeeltje te kunnen bedienen, moet je de bijbehorende app downloaden en installeren op je mobiele apparaat. Deze apps zijn meestal beschikbaar voor zowel iOS als Android.
  2. Koppel het speeltje: Zorg ervoor dat het speeltje is opgeladen en schakel het in. Ga vervolgens naar de app en volg de instructies om het speeltje met de app te koppelen via Bluetooth of wifi. Dit is meestal een eenvoudig proces dat vergelijkbaar is met het koppelen van andere draadloze apparaten.
  3. Bediening via de app: Nadat het speeltje is gekoppeld, kun je de app gebruiken om verschillende functies van het speeltje te bedienen. Dit kan onder andere het aanpassen van de intensiteit, patronen, trillingen, enzovoort omvatten. Sommige apps bieden ook extra functies, zoals het creëren van aangepaste trilpatronen of het synchroniseren van het speeltje met muziek of stemgeluiden. Het speeltje direct bedienen via de Bluetooth heeft een bereik van ongeveer 10 tot 13 meter. Wil je een grotere afstand lees dan verder..

Hoe bedien je de Sextoy op lange afstand?

Een van de voordelen van app-gecontroleerde seksspeeltjes is dat ze ook op heel lange  afstand kunnen worden bediend. Dit betekent dat je je partner het speeltje kunt laten bedienen, ook als hij of zij zich op een andere locatie bevindt, zelfs aan de andere kant van de wereld. Zo werkt het:

  1. Jouw partner dient ook de APP te downloaden. Via jouw eigen APP kan je jouw Partner uitnodigen de controle via jouw mobiel over te nemen. Jouw eigen mobiel dient dus wel binnen die ongeveer 10m afstand in de buurt van het speeltje te zijn.
  2. Chatfuncties en videobellen zijn vaak ook aanwezig via de APPs. Dus zo kan je op lange afstand heel intiem met elkaar spelen.
  3. Privacy en beveiliging: Aangezien deze apparaten gegevens kunnen verzenden en ontvangen via het internet, is het belangrijk om de privacy- en beveiligingsinstellingen van de app zorgvuldig te controleren en te begrijpen. Zorg ervoor dat je vertrouwt op de beveiligingsmaatregelen van de fabrikant om je gegevens te beschermen.

Wat zijn de Top 5 seksspeeltjes met APP?

  1. Lovense Lush 3. Een vibrerend eitje dat via de App bedienbaar is. Deze staat op nummer één omdat het het meest geliefde speeltje is van het merk Lovense. Maar Lovense ook bekend staat om de goede connectie tussen speeltje en Mobiel. Daarnaast trillen de speeltjes van Lovense ook nog is echt heel diep en goed.
  2. Satisfyer Pro 2 met APP. De meest verkochte luchtdruk vibrator is er nu ook met APP. Is je lover niet in de buurt maar heb je wel zin om jouw orgasme te delen? Kies dan vooral het model met APP!
  3. We-Vibe Nova 2. In looks al een heel bijzondere Rabbit vibrator met die bijzonder gevormde clitoris arm, maar dus ook heel goed APP bedienbaar. Net als alle speeltje overigens van We-Vibe. Deze Nova 2 heeft echt de meest lekkere vorm om de G-spot te bedienen. Je kunt dit deel ook iets buigen zodat je G-spot precies geraakt wordt. Het lijkt er eigenlijk op alsof je clitoris zowel van binnen als buiten vastgepakt wordt en gestimuleerd. Een waanzinnig gevoel.
  4. Svakom Alex NEO 2. Deze masturbator geeft je een automatische handjob. Leun achterover en geniet. Je kunt hem ook gebruiken onder de douche of in bad en verbinden met je favoriete porn video’s.
  5. LELO Tor 3. Een vibrerende cockring die APP bedienbaar is.Samen geniet je van de vibraties van TOR 3 tijdens de seks. Waarom dan een APP? De LELO-app is een multifunctioneel seksueel welzijnscentrum gewijd aan menselijke seksualiteit, met meer dan 4.000 artikelen, levendige erotische literatuur en waardevolle relatietips. Het geeft je daarnaast meer controle over de app-aangesloten LELO apparaten, waardoor je jouw plezier volledig kunt aanpassen voor een werkelijk unieke ervaring.

Onderhoud van je Seksspeeltje met APP

Vergeet niet om het seksspeeltje na gebruik schoon te maken volgens de instructies van de fabrikant, vooral om infecties te voorkomen en omdat je speeltje dan langer mee gaat. Gebruik bij siliconen toys altijd glijmiddel op waterbasis en een toy cleaner om goed te reinigen.

*Let op dat de specifieke functies en bedieningselementen van app-gecontroleerde seksspeeltjes kunnen variëren afhankelijk van het merk en het model. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te volgen en veiligheidsrichtlijnen te respecteren om een veilige en plezierige ervaring te garanderen.

alle sextoys met app

Ook interessant