Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Wees er snel bij

Tijdelijk 10% Korting

Womanizer in de aanbieding ! Ontvang 10% Korting (deze actie is voorbij)

Niet meer weg te denken zijn ze: De womanizers.

Sinds 2015 op de markt en beroemd geworden door hun unieke air-technologie. Want deze Sextoy voor haar trilt niet, nee dit sexspeetlje zuigt aan je clitoris en speelt met je clitoris door middel van luchtdruk golven. Het komt het meest in de buurt van orale stimulatie. Een mysterieus lekker gevoel dat de womanizer je geeft. Geloof me !

Niet voor niks wordt er gezegd door de fabrikant: met orgasme garantie, want 98% van de vrouwen krijgt zeker weten een orgasme van deze womanizer. En wat nog mooier is, doordat de clitoris niet direct wordt aangeraakt ontstaat er ook geen over stimulatie van de clitoris en kan je na je eerste orgasme, doorgaan met bevredigen en een tweede orgasme uitlokken.

Wat zijn de verschillen tussen de Womanizers?

Nu zijn er verschillende womanizers te koop en je vraagt je natuurlijk af wat is nou toch het verschil? Dat zal ik je vertellen:

Womanizer W100 :

womanizer w100 korting blogDit was de eerste womanizer die op de markt kwam, maar is inmiddels uit productie. Deze womanizer had 6 standen en je kon wel met een druk op de knop een standje hoger maar helaas niet lager. Pas na stand zes kon je weer terug naar stand een. Maar het is natuurlijk lekker als je kan spelen met de intensiteiten om jezelf een beetje te plagen. ( Of te laten plagen ).

Womanizer W500 / Pro:

womanizer pro w500 korting blogHet antwoord op de vraag naar te kunnen schakelen tussen de intensiteiten wordt beantwoord met de womanizer pro. Daarnaast is deze womanizer een beauty om te zien en afgewerkt met en swarovsky steentje. Ook heeft deze womanizer 2 extra standen waaronder een fluistermodus. Deze womanizer is ook echt veel stiller dan de W100. Er werd ook een zachtere intensiteit toegevoegd omdat bij de W100 het eerste niveau al te heftig was voor sommige vrouwen. Ook kan je nu dus schakelen tussen de intensiteiten. Bij deze womanizer wordt een opzetkapje geleverd in de maat normaal en maat XL. Dit XL- kapje is voor vrouwen die een grotere clitoris hebben. Maar je kan dit kapje ook gebruiken om de womanizer zachter te laten zuigen bij een kleinere clitoris.
Inmiddels hebben een aantal womanizer pro kleuren een update gekregen. Ze hebben net als de Plus Size 12 standen en zijn waterdicht. Dit zijn nu de kleuren Wit, Chrome, Magenta en Rood/Bloemen.

Womanizer Pro40:

womanizer pro40 korting blogDeze versie van de womanizer was echt een stuk goedkoper: €99,00. De W100 was al vrij prijzig met €159,00, maar de W500 is maar liefst €189,00. De ontwerper van de womanizer heeft patent aangevraagd op zijn womanizer maar net als bij de We-Vibe zijn er altijd kapers op de kust die je idee proberen te jatten. Deze worden overigens nog steeds aangevochten, benieuwd wat daar uitkomt? Toch is deze womanizer helaas niet meer verkrijgbaar. De lage verkoopprijs was niet meer rendabel. De productie kosten werden te hoog en besloten werd om de pro40 niet langer te produceren. Hiervoor in de plaats volgde snel de Womanizer 2GO.

Womanizer 2GO

womanizer 2go lipstick korting blogDe opvolger van de Pro40 dus. Alleen qua uiterlijk toch echt compleet wat anders. Deze womanizer heeft de vorm van een XL Lipstick. Het kapje zit verscholen onder de dop. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze womanizer wel het allermooiste vind. T is gewoon een hebbeding geworden met zo’n look. De werking is hetzelfde alleen er zijn we minder standen dan bij de Pro40 namelijk 6. De eerste stand is iets hoger dan bij de Pro40 en de stapjes ertussen wat sterker. Je kan bij de Lipstick heel gemakkelijk met een knopje op de onderkant een standje hoger. een niveau terug gaat helaas niet dan moet je door naar 6 en dan weer naar stand 1. Maar bij de Womanizer vind je uiteindelijk een standje dat je zelf heel lekker vind dus het is niet zo dat je perse terug hoeft. Eerder ietsje omhoog. Mooi aan dit ontwerp is het schuin aflopende kapje met een heerlijke zacht opzegkapje. Zachter dan de andere en past perfect om de clitoris. De Womanizer 2Go is waterdicht. De prijs is € 159,00

Womanizer Plus Size

womanizer plus size korting blogDeze womanizer ontstond door de vraag van vrouwen naar een langer handvat. Je clitoris is zo makkelijker te bereiken en is eigenlijk ontstaan op verzoek van de stevigere vrouwen. De bediening zit weer op de rug net als bij de Pro ( Bij de pro40 was dit aan de onderkant ).
Deze womanizer heeft maar liefst 12 standen en is ook waterdicht. Voor deze womanizer is de beste accu gebruikt en door de hoge kwaliteit en luxe van de gebruikte materialen net als de Pro €189,00.

Korting op alle Womanizers

Nogmaals er is geen verschil in werking. Alle modellen gebruiken dezelfde techniek en het gevoel is ook hetzelfde. Wil je zeker weten dat je het aller hardste standje erop hebt zitten dat is de nieuwe Plus Size of een nieuwe versie van de Womanizer Pro de beste keuze, maar geloof me je bent een held als je verder komt dan stand 8 bij de pro. Maar goed zijn ze allemaal!

Omdat de womanizers zo prijzig zijn heb ik Laura lief aangekeken en gevraagd of ik een actie in de strijd mag gooien. Lieve Dames ( en Heren ook natuurlijk )..je krijgt 10% korting op alle womanizers met de code: WOMAN2017 ( let op de hoofdletters). Deze code kan je invullen in de winkelwagen. Let op tijdens andere acties of kortingen geldt de code niet.

(P.s. De womanizers worden gratis verzonden bij Miss Steel )

Ook interessant