Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

🎄 Are you ready for Christmas?🎄 Shop nu

I Masturbate. Do You?

Lily Allen doorbreekt Taboe

Lily Allen ontwerpt haar eigen Womanizer Liberty.

Aandacht voor het vrouwelijk genot moet het taboe rond masturbatie doorbreken.

Dat Lily Allen een groot Fan is van de Womanizer heeft ze nooit onder stoelen of banken gestopt. Geen wonder dat Womanizer de Britse zangeres benaderde voor een samenwerking. Met als doel meer aandacht voor het vrouwelijk orgasme, brachten ze samen een nieuwe speciale editie uit van de Womanizer Liberty. Felle kleuren is het resultaat. Kleuren die niet alleen goede vibes uitstralen, maar ook veel power. 

blog lily allen womanizer Weg met het taboe!

Lily Allen vertelt dat ze zes jaar geleden voor het eerst seksspeeltjes begon te verkennen tijdens haar Sheezus-tour. Hoewel ze met een aantal merken experimenteerde, stak de Womanizer boven de rest uitsteekt – zo erg zelfs dat het merk een shout-out kreeg in haar populaire memoires. De Liberty, vindt Allen, is het perfecte speeltje om vrouwen te helpen de mythes rond masturbatie te doen doorbereken. “Mensen houden ervan om masturbatie onder de paraplu van‘ seks ’te plaatsen,” zegt Allen. ” Voor Allen is dat verre van waar. “Niet iedereen heeft een relatie”, zegt ze. “Seksueel genot is niet per se iets dat met iemand anders moet worden genoten.” En dit is niet waar de misvattingen eindigen volgens haar. Als je een partner hebt, wil dat niet zeggen dat speeltjes zoals de Liberty ook geen verrijking kunnen bieden aan je seksleven. Uit haar eigen ervaringen raadt Allen aan om seksspeeltjes te omarmen, met je partner of alleen.

Chief Liberation Officer

Lily Allen stapt voor 2 jaar bij Womanizer aan boord als ‘Chief Liberation Officer’ en leidt momenteel hun # IMasturbate-campagne. Een campagne om het bewustzijn voor seksuele positiviteit en vrouwelijke masturbatie te vergroten. Allen en Womanizer zeiden in een persbericht dat ze “bestaande aannames en mythen willen uitdagen met de #IMasturbate-campagne en mensen willen uitnodigen om na te denken over hun eigen, vaak negatieve houding ten opzichte van dit onderwerp”.

“Seksspeeltjes worden nog steeds als een taboe-onderwerp gezien omdat ze gerelateerd zijn aan masturbatie en vrouwelijk genot. Vrouwelijk genot is op zichzelf een taboe-onderwerp, ”volgens Allen. “De enige manier om taboe-onderwerpen niet langer taboe te maken, is door er openlijk, vaak en zonder schaamte of schuldgevoel over te praten.”

womanizer roze oranjeLiberty voor alle vrouwen

De Womanizer Liberty is al op de markt sinds 2018.
Drie jaar na de introductie van de eerste Womanizer. En deze was revolutionair in de wereld van de sextoys. Want de womanizer trilt niet maar werkt op luchtdruk. Door de wonderlijke Pleasure Air Technologie komt bijna iedere vrouw in no time tot een hoogtepunt. Inmiddels zijn er verschillende vormen en maten Womanizers in verschillende prijsklassen. De Womanizer Liberty is zeer geliefd door het handige formaat dat staat voor ‘Vrijheid’ of wel Liberty. Want deze Liberty neem je gemakkelijk overal mee naar toe door het magnetisch sluitend deksel. Met het deksel lijkt het net een rond eitje en verdwijnt zo in je tas. Geen wonder dus dan Lily Allen koos voor de Liberty om uit te mogen brengen in haar eigen kleuren. Want Lily Allen wil dat ook jij je vrij voelt en genieten van masturbatie.

Hoe werkt de Womanizer?

De Womanizer is een luchtdruk vibrator die de clitoris indirect stimuleert door middel van een licht vacuüm en luchtdrukgolven. Het kapje plaats je over de clitoris. Vervolgens voel je een licht vacuüm en stimuleren luchtdruk pulsen de clitoris. Het is een soort sabbelend gevoel. Door deze Pleasure Air Technologie stroomt er snel bloed richting de clitoris. Dit geeft een weer snel een opgewonden gevoel en voor je het weet laat je je gaan in een heerlijk orgasme. Deze vorm van stimulatie met luchtdruk golven zorgt ervoor dat de clitoris niet direct wordt aangeraakt als bij een traditionele trillende vibrator. Dit voorkomt overstimulatie. Het hierdoor zelfs mogelijk meerdere orgasmes te ervaren.

pre-order womanizer liberty by lily allenPRE-ORDER MOGELIJK

Deze unieke Womanizer Liberty is leverbaar vanaf begin november. Maar bestellen via een Pre-order is al mogelijk. Je ontvangt een mailtje met betaallink zodra hij op voorraad is.

Pre-order hier>

Ook interessant